Gå til sidens hovedinnhold

Admiral P og Jørn Hoel kommer til Lofoten

Artikkelen er over 2 år gammel

Præstengbrygga og Kabelvågmarkedet inviterer til konsert med Jørn Hoel og Admiral P i slutten av juni.

Præstengbrygga og daglig leder Frank Vegar Esperø har inngått samarbeid med Jørn Hoel, og i den forbindelse kommer artisten til Kabelvåg for å bidra under Kabelvågmarkedet.

– På torsdag skal han være sammen med oss, hvor han skal grille og lage litt mat. Fredag går han på scenen, og den konserten blir holdt inne på Præstengbrygga. Det blir en fin intimkonsert, og jeg både håper og tror det blir fullt hus, forklarer Esperø.

Gjennom TV-programmet Hver Gang Vi Møtes ble Hoel kjent med Admiral P. Han har derfor hatt en finger med i spillet for å få hiphop-artisten til å ta turen nordover neste måned.

– Ja, Jørn har hjulpet oss med det. Planen er at Admiral P skal spille på torget, og dette gjør vi i samarbeid med Kabelvågmarkedet. De er ferdig med sitt program når konserten går i gang, fortsetter Esperø.

Jørn Hoel vil også bidra med en liten gratiskonsert på paviljongen fredag.

Esperø sier at det er lysten til å gjøre noe for den yngre garde som sørget for at Admiral P ble booket.

– Vi føler litt på at Kabelvågmarkedet ikke har vært spesielt rettet mot ungdommen. Dette vil selvfølgelig være en konsert for alle, men spesielt for de yngre. Vi har et bredt spekter, men jeg tror dette er noe som vil trekke folk til Kabelvågmarkedet.

Har dere noen andre planer?

– Vi har lyst til å trekke litt større navn til Kabelvåg, og i så måte har vi noen følere ute. Vi har blant annet et ønske om å få Sondre Justad hit en eller annen gang i fremtiden, sier den daglige lederen.

Kommentarer til denne saken