Adventkirken på Leknes har i mange år arrangert en adventskonsert siste fredagen i november. I år er konserten lagt til 24. november og det var lagt opp til to konserter. Et kor, flere solister og band vil være på plass og mandag kunne de som ville sikre seg billett til de to konsertene. Billettene er gratis og forstander Anne-Siri Gustafsson kunne forteller om stor pågang.
– Allerede en halv time før vi åpnet dørene var det kø utenfor. For oss som arrangører er dette både rørende og flott. Billettene til de to konsertene på fredag ble fort revet bort, sier Gustafsson som forteller at de raskt bestemte seg for en konsert også på lørdag.
– Når etterspørselen var så stor så bestemte vi oss for å ha en konsert også på lørdag. Her er det fortsatt ledige billetter og de som ønsker billett kan ta kontakt med meg, sier Anne-Siri Gustafsson.

De som kommer på konserten får muligheten til å gi et bidrag til ADRAS hjelpefond og tidligere år har konserten på Leknes bidratt med mellom 30.000 og 40.000 kroner.

Les også:Legger ut gratisbilletter til adventskonsert

Les også: Spiller opp for 15. år på rad: – Vi synes det er svært hyggelig at vår konsert blitt en så viktig tradisjon for mange