Alf Brekken og Sønner vant ankesaken

Runar Brekken, daglig leder og styreleder i Alf Brekken & Sønner AS.Foto: Lise Fagerbakk

Runar Brekken, daglig leder og styreleder i Alf Brekken & Sønner AS.Foto: Lise Fagerbakk

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

– Har man tro på noe, så skal man aldri gi seg, skrev Runar Brekken på Facebook etter at Alf Brekken og Sønner AS vant ankesaken mot LNS.

For entreprenøren fra Lofoten innebærer rettsavgjørelsen «en gevinst» på 16-17 millioner kroner. På Facebook takker Runar Brekken alle som har stilt seg bak firmaet, og legger til at det er arbeidet dag og natt for det oppløftende resultatet.

I en mail til Lofotposten søndag ettermiddag hevder den daglige lederen at ABS er tilfreds med at LNS ikke har fått medhold i å heve kontrakten man hadde i forbindelse med E10-tunnelen i Hamnøy. Utover dette vil Brekken ikke kommentere saken ytterligere.

Les også: Brekken anker

Administrerende direktør i Leonhard Nilsen & Sønner, LNS, Frode Nilsen, gir overfor Lofotposten uttrykk for stor forbauselse for at han og advokat Are Hundsgård ikke nådde frem under behandlingen i lagmannsretten i Tromsø.

– Det siste vi bør gjøre er å ta saker inn i rettssalen. Der kan alt skje, sier han.

Årsaken til at partene møttes i retten var at LNS sa opp samarbeidsavtalen man hadde med Brekken om vei- og tunnelarbeidene i Moskenes. LNS begrunnet dette med elendig fremdrift.

I tingretten vant LNS. Forøvrig er dette det eneste samarbeidsprosjektet som konsernet fra Risøyhamn har hatt med Alf Brekken og Sønner.

Artikkeltags