Ga opp og dumpet krute godt potensmiddel

Dumpet: Fire sprøyter med potensmiddel lå igjen ved rasteplassen på Sletteng. – Folk slenger fra seg det meste, er John-Inge Johnsens erfaring.

Dumpet: Fire sprøyter med potensmiddel lå igjen ved rasteplassen på Sletteng. – Folk slenger fra seg det meste, er John-Inge Johnsens erfaring.

Artikkelen er over 5 år gammel

Kanskje fant han ut at potensmiddel var overflødig?

DEL

Man kan jo lure på hva som skjedde med eieren av de fire ubrukte sprøytene med potensmiddel som John-Inge Johnsen fant på rasteplassen på Sletteng i Borge søndag. Var hjelpemiddelet overflødig? Eller hjalp det ikke? Dumpet han sprøytene fordi han ble dumpet av dama? Ble det for pinlig å levere de til apoteket?
– Jeg visste ikke hva sprøytene inneholdt så jeg dro til apoteket. Der fikk jeg vite at det var potensmiddel. Det er nesten utrolig hva folk slenger fra seg. På den ene av sprøytene var spissen udekket. De tre øvrige hadde plasthylser over spissen. Unger oppholder seg på plassen. Folk må tenke hva de utsetter andre for, sier Johnsen.
Beboerne i området har den senere tiden ryddet rundt rasteplassen og langs E 10. Folk har slengt fra seg sofaer og andre større gjenstander. At noen kvitter seg med medisinske hjelpemidler bør ikke overraske, mener Johnsen.
På hjemmesiden til produsenten står det om potensmiddelet:
«De første injeksjonene med Caverject Dual skal administreres av helsepersonell og det bør sikres at pasienten har fått korrekt opplæring og behersker riktig injeksjonsteknikk før Caverject Dual kan injiseres i hjemmet. Pasientene bør kontrolleres regelmessig (f.eks. hver 3. måned), spesielt i den første tiden med egeninjisering, da dosen kan måtte justeres».

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken