Gå til sidens hovedinnhold

Anna Kajander slipper låt om å være god nok for andre

Artikkelen er over 1 år gammel

Anna Kajander sin nye singel handler om at det finnes flere måter å gjøre ting på i livet.

«Spørsmålstegn» er den fjerde singelen til Anna Kajander, og er ute 27. september.

– Her er et scenario de fleste av oss har måttet pine oss gjennom år etter år: du kommer til årets juleselskap, og møter slektninger du ikke har sett på ett år. Og det er da de kommer; Spørsmålene som skal granske deg fra topp til tå, og dømme hvor godt du gjør det i livet ditt akkurat nå. «Hva driver du med nå?», «Får du det til å gå rundt?». Og enten blir de skuffa, eller så opprettholder de troen på deg – forhåpentligvis til neste år igjen. Det er dette som er kjernen i «Spørsmålstegn». At noen ganger så havner man i et livsstilsmessig mønster for at man skal føle seg god nok for de rundt seg, forteller Anna Kajander i en pressemelding.

– Samtidig er det viktig å tenke på at det kan være fint å tørre å gjøre noe som avviker fra det også. Gjøre noe annerledes, fortsetter hun.

Debutalbum

Artisten har brukt det siste året på å ferdiggjøre debutalbumet som slippes våren 2020.

Sommeren 2019 åpnet Anna Kajander Trevarefest, spilte på Klubbøya under Øyafestivalen, gjestet NRK Reiseradioen og opptrådte solo på NRK Sommeråpent. Hun gjorde også en akustisk duett av «Sabla fin» med sin bror Bendik Kajander under partilederdebatten på NRK 1 i Moskenes i Lofoten.

Kommentarer til denne saken