Dette er den nye redaktøren i Lofot-Tidene

NYANSATT: Kent Roar Nybø (31) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Lofot-Tidene.

NYANSATT: Kent Roar Nybø (31) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Lofot-Tidene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kent Roar Nybø (31) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Lofot-Tidene.

DEL

Nybø er fra Sola og har lang erfaring fra lokalpressen. Det siste året har han jobbet som journalist i Svalbardposten, og før det har han vært i Fanaposten i ulike roller.

– Med Kent Roar får vi en redaktør som har hjertet sitt i lokalpressen og som vil bidra sterkt til å utvikle Lofot-Tidende videre i den gode stimen vi er i, sier styreleder Marit Skog i Lofot-Tidende, i en pressemelding.

I tillegg til sin erfaring fra Svalbardposten og Fanaposten har Nybø jobbet både i TV2, Solabladet, Stavanger Aftenblad og Rogalands Avis. Han har journalistutdanning fra Universitetet i Stavanger.

– Jeg gleder meg veldig til å flytte til Lofoten og være med på å videreutvikle Lofot-Tidende sammen med mine nye kolleger. Vi skal være gode på nyheter og gode digitalt, tett på folk og fortsatt lage en lokalavis som engasjerer innbyggerne i Vestvågøy, Flakstad og Moskenes. Jeg ser også fram til å bli en del av et offensivt Amedia, som har vist stor vilje til å satse på unge og ambisiøse ledere, sier 31-åringen i den samme pressemeldingen.

Nybø tar over for Erik Magnus Samland, som har hatt jobben som ansvarlig redaktør siden september 2018. Den nye ansvarlige redaktøren og daglige lederen tiltrer 14. januar.

Artikkeltags