Feiret Jobbfruktens dag: - Dette er veldig viktig for oss

Jobbfruktens dag: Torsdag var Anne Krane, Camilla Eide og Yvonne Hansen på besøk hos bedrifter i Vågan for å promotere Jobbfruktens dag.

Jobbfruktens dag: Torsdag var Anne Krane, Camilla Eide og Yvonne Hansen på besøk hos bedrifter i Vågan for å promotere Jobbfruktens dag.

Torsdag var Vågar Produkter på besøk hos bedrifter i Vågan i forbindelse med Jobbfruktens dag.

DEL

Jobbfruktens dag ble i år arrangert for første gang. Jobbfrukt leverer fersk frukt til bedrifter, samtidig som mottakeren er med på å støtte verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov.

– Dette er en viktig jobb for oss, og vi er stolte av å ha denne jobben. Det er viktig for oss å ha kunder, slik at vi har en jobb å gjøre. Det er med på skape en arbeidsplass for Yvonne og Anne, og resten av gjenget på Vågar produkter. Det er også viktig for det sosiale, sier arbeidsleder ved Vågar Produkter, Camilla Eide.

Yvonne Hansen og Anne Krane jobber for Vågar Produkter. De forteller at de kjører ut jobbfrukt hver mandag, til omtrentlig 55 bedrifter i Vågan. Før utkjøringen begynner jobben med å pakke og sortere frukten.

– Vi får møte mange mennesker, og det er veldig artig og trivelig. De bruker å bli veldig glade når vi kommer med frukt til dem, smiler Hansen og Krane, som torsdag var på besøk hos bedrifter i kommunen for å promotere jobbfruktens dag.

Vågar Produkter har hatt ansvaret for jobbfrukt i Vågan i mange år. På Vestvågøy er det Vestvågøy ASVO som gjør den sammen jobben.

På landsbasis sysselsetter jobbfrukt over 600 mennesker som leverer over 900.000 jobbfruktkurver i året.

Artikkeltags