Nominert til Norges hyggeligste kassadame: – Ble paff med det samme jeg så nominasjonen

Norges hyggeligste kassadame: Solrunn Anette Erdal Salomonsen på Joker i Stamsund er nominert sammen med seks andre i Lofoten til Norges hyggeligste kassadame.

Norges hyggeligste kassadame: Solrunn Anette Erdal Salomonsen på Joker i Stamsund er nominert sammen med seks andre i Lofoten til Norges hyggeligste kassadame. Foto:

I Lofoten er det sju som er nominert til Norges hyggeligste kassadame- eller mann.

DEL

En av de nominerte til ukebladet Hjemmets konkurranse «Norges hyggeligste kassadame- eller mann» er Solrunn Anette Erdal Salomonsen på Joker i Stamsund på Vestvågøy. Hun har jobbet i butikken i fem år, og forteller at hun ble litt paff med det sammen hun så nominasjonen.

– Det er veldig artig. Jeg møter alltid kundene med et hei, og spør om de trenger noe hjelp, ikke noe utenom det vanlige. Cluet for at kundene skal ha en god opplevelse i butikken er å se kunden, og vise at du ser de, forteller Erdal Salomonsen.

Les også: Tulipaner til en god sak: – Støtter du oss så får du en bukett tulipaner som takk

Trivelig arbeidsmiljø

Hun forteller at det er mange trivelige kunder i butikken, men at hun ikke er helt sikker på hvem det er som har nominert henne.

– Vi blir godt kjent med kundene i butikken. Det er mange som møtes her, og vi har en kaffekrok som kundene setter pris på. Da kan man slå av en prat med kundene og prate litt om vær og vind, sier hun.

– Det er kjempegøy å jobbe i butikken. Vi er et sammensveiset miljø, og jeg har flotte og trivelige medarbeidere. Det kan gjøre at vi strekker oss litt lengre for kundene, sier hun.

Å ha en dårlig dag hjemme kan fikses ved å komme på jobb i butikken. På grunn av det gode arbeidsmiljøet og hennes kolleger.

– Jeg husker ikke noen spesielle historier fra tiden min her i kassa. Det som jeg kommer på er når noen kommer og spør om varer som har byttet navn fra gammelt av. Da er det ikke sikkert noen vet hva det blir spurt om, fordi vi har andre navn på varen i dag. Det er en god del eldre innom her på butikken, så det skjer at vi ikke vet hva de er ute etter, sier Erdal Salomonsen.

Les også: Reidar og gjengen har tatt imot over 6,2 millioner kilo fisk i vinter

Verdige vinnere

Det er mange verdige vinnere på listen, og Salomonsen er spent på hvem som blir trukket ut i Nord. Alle de nominerte har blitt nominert av ukebladets lesere.

De nominerte i Lofoten er: Anne Hansen på Coop Extra Leknes, Astrid Elina Salomonsen på Rema 1000 Leknes, Kjell Stian Landsem på Bunnpris Gravdal, Linda Therese Abelsen på Coop Extra Leknes, Solrunn Anette Erdal Salomonsen på Joker i Stamsund, Ann-Karin Kristiansen på Joker Henningsvær og Inger-Marie Steinnes Jensen på Kiwi Svolvær.

Artikkeltags