Arctic Race med målgang på Leknes: – Vi er mer enn klare for en ny folkefest

JUBEL: Butikksjef Einar Martinsen(nr3)  fra høyre samlet straks noen av de ansatte for et jubelbilde

JUBEL: Butikksjef Einar Martinsen(nr3) fra høyre samlet straks noen av de ansatte for et jubelbilde

Artikkelen er over 2 år gammel

Da VG-lista ble arrangert på leknes i 2017 var gjengen på Coop Extra med på å lage folkefest. 15. august til neste år er de klare til å lage en nye folkefest når 1. etappe av Arctic Race of Norway skal avgjøres i Leknes sentrum.

DEL

I 2017 kom VG-lista til Leknes, og det var et stort engasjement både for og få arrangementet til Leknes, og ikke minst på selve dagen.

Gjengen på Coop Extra på Leknes engasjerte seg sterkt i dette arrangementet, og butikksjef Einar Martinsen smilte bredt da vi fortale han nyheten om at 1. etappe av sykkelløpet Arctic Race skal avgjøres i Leknes sentrum.

– Kommer de hit? Tre ganger gjennom Leknes og så målgang i sentrum. Det er jo helt utrolig. Dette blir stort fra Leknes, Vestvågøy og Lofoten. Dette var en kjempenyhet, sier Martinsen og nærmest roper nyheten ut til ansatte i nærheten.

– Er dere klare for å være med å lage en ny folkefest på Leknes den 15. august?

– Ja, vi er mer enn klare. Dette er en enorm sjanse for handelsstanden på Leknes og i hele Vest-Lofoten til å markere oss. Jeg er helt sikre på at kommunene, lag, foreninger og privatpersoner er med på at vi sammen skal lage en fantastisk folkefest. Dette er større enn VG-lista, og dette skal vi få til, slår en engasjert butikksjef fast før han fortsetter.

– Potensialet er utrolig stort. Nå må alle gode krefter samles seg for å lage tidenes folkefest. VG-lista viste at vi kan bare vi står sammen. Dette var virkelig en glad nyhet, sier Martinsen som også gleder seg over at det blir to etapper i Lofoten.

- Det setter Lofoten på kartet, og ingenting er bedre enn det, slår en glad butikksjef fast.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken