Verdens mest perfekte snuplass

Flirfulle gravdalsværinger var torsdag kveld på plass i Gravdal sentrum. Med lokal maskot og norske flagg skal de hilse Thor Hushovd og gjengen velkommen når de suser innom på fredag.

Flirfulle gravdalsværinger var torsdag kveld på plass i Gravdal sentrum. Med lokal maskot og norske flagg skal de hilse Thor Hushovd og gjengen velkommen når de suser innom på fredag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Med lokal maskot gjør gravdalsfolket seg klar til å bli best lengst vest. Syklistene i Arctic Race skal ikke angre på at de kommer til Gravdal for å snu.

DEL

Torsdag kveld er en flirfull gjeng samlet utenfor Titanic på Gravdal. Her skal det pusses opp til den store folkefesten.

- Gravdal har fått mye pes for at det ikke er noe engasjement her, det e "bære jåss", sier Randi Rasmussen. Når flaggene er lagt til side, deler hun ut koster og maling og setter gjengen i arbeid. Smilefjes og hyggelige hilsninger males på veien, mens Gravdals lokale maskot trener på sykkelteknikken.

Gravdalsværingene har planene klare, de har bare ikke ropt det så høyt. Det skal de derimot gjøre i morgen. Da stiller de opp i bunader og med norske flagg, og skal hilse syklistene velkommen til morgendagens beste snuplass.

Når Arctic Race er i gang, blir det minisykkelrace fra Gravdal barnehage, med saftstasjon ved posthuset. Det blir bjeller og liv, og alle i vest oppfordres til å møte! Ballstadværingene har meldt at de kommer, så det blir garantert liv!

Artikkeltags