Gå til sidens hovedinnhold

Førjulsgave i Lofoten til noen som fortjener det

Nominer de du mener fortjener en oppmerksomhet:

Artikkelen er over 4 år gammel

Kjenner du noen som fortjener en liten førjulsgave? Da kan du være med å gi nettopp dette til vedkommende.

I januar i år vant Brit Solheim fra Asker tre flotte gevinster under reiselivsmessa i Telenor Arena på Fornebu;

  •  Inngang for en familie (to voksne + tre barn) til Lofotr Vikingmuseum i Borge.
  •  Inngang med omvisning for en familie på inntil seks personer til Galleri Lofotens Hus/Galleri Karl Erik Harr i Henningsvær.
  •  Overnatting i dobbeltrom for to personer inkludert frokost på Scandic Svolvær.

Solheim forteller at gavekortene må brukes før 2016 er omme. (Scandic stenger ned hotellet fra neste mandag av grunnet oppussing av fellesarealer. Hotellet åpner igjen 1. februar, og Gunhild Laundal ved Scandic forteller at gavekortet herfra vil vare ut februar 2017). Solheim har dessverre ikke hatt anledning til å besøke Lofoten selv i år og har heller ingen venner eller kjenninger som skulle besøke øyriket før 31. desember.

Ønsker å gi bort

Solheim har derfor tatt kontakt med Lofotposten i håp om å få hjelp til å gi bort disse tre gavekortene slik at andre kan få glede av dem.

– Jeg håper at noen kan få glede av gevinstene. Det er synd å la slike godbiter ikke bli brukt, ler hun.

Solheim har sendt gavekortene til Lofotposten, og ønsker nå at de skal gå til noen som fortjener en påskjønnelse av en eller annen grunn.

Hun forteller at grunnen kan være hva som helst og så mangt; en som bidrar i lokalsamfunnet, en som stiller opp for sine medmennesker, en som kunne trenge en oppmuntring i hverdagen, eller en som gjør noe annet som andre setter pris på.

Til en som fortjener det

Kjenner du noen som fortjener en liten førjulsgave i form av et museumsbesøk eller en hotellovernatting? Da kan du være med å gi vedkommende nettopp det!

Send en mail til red@lofotposten.no. Merk emnefeltet med «Førjulsgave til en som fortjener det», skriv litt om hvorfor nettopp denne personen/personene fortjener en liten oppmerksomhet, og hvilket gavekort vedkommende burde få.

Det trenger ikke å være noen som bor i Lofoten, men vedkommende må ha anledning til å benytte gavekortet i løpet av desember, da de må brukes før 2016 er omme.

Lofotposten trekker tre vinnere allerede førstkommende fredag (2. desember), så her er det bare å henge i. Begrunnelsen for hvorfor gavekortet burde gå til nettopp denne personen blir lagt vekt på.

Nominer i vei! Bruk nettadressen ovenfor.

Kommentarer til denne saken