Festival og lokal bank har inngått samarbeidsavtale

Lokalbanksjef Sparebank 68° Nord, Yngve Oshaug(t.h) og Festivalsjef, Nikolai Buer.

Lokalbanksjef Sparebank 68° Nord, Yngve Oshaug(t.h) og Festivalsjef, Nikolai Buer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Festivalen ÅrsteinØYA og Sparebank 68°NORD har inngått en samarbeidsavtale som strekker seg over to år med muligheter for forlengelse.

DEL

– ÅrsteinØYA er en festival på den 68° breddegrad som banken finner svært spennende. Sammen ønsker vi å gjøre denne festivalen til et møtested for gammel og ung. Festivalen ligger svært eksotisk til, omkranset av storhavet og mektige fjell som gir festivalen en ekstra dimensjon, sier lokalbanksjef Yngve Oshaug i ei pressemelding.

Han håper at bidraget fra dem kan bidra til å gi ÅrsteinØYA nødvendig økonomisk forutsigbarhet for å utvikle festivalen videre.

Markedsansvarlig for ÅrsteinØYA, Linda Martinsen, er godt fornøyd med avtalen.

– Vi i ÅrsteinØYA er svært takknemlige for denne samarbeidsavtalen med Sparebank 68°NORD. Festivalen er basert på dugnadsinnsats i alle ledd, så dette er helt fantastisk, sier Martinsen, og legger til;

– Dette bidrar til muligheten for å kunne fortsette og tilby lokalsamfunnet et bredt utvalg av lokale og noen nasjonale/internasjonale artister og mye mer.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags