Vestvågøy ASVO fyller 30 år i år, og det blir selvsagt markert. Markeringen startet sist lørdag med festmiddag og etterfølgende konsert med Adam Douglas i Meieriet.

Nestleder Eirik Magnus Samland ved Vestvågøy ASVO sier at det blir markeringer hele uka.

– Tirsdag skal vi ha jobbyttedag. Det betyr at noen av våre ansatte drar ut på andre arbeidsplasser, mens det kommer noen fra disse arbeidsplassene for å jobbe hos oss, sier Samland.

Øvd lenge

Torsdag skjer det noe som gjengen ved ASVO har øvet lenge på og gleder seg veldig til.

– Torsdag ettermiddag inviterer vi alle til å komme og danse sammen med oss på rådhusplassen på Leknes. Vi skal danse Bli Me dansen. Dette fordi dansen speiler våre verdier som er vennskap, toleranse og at du er god nok, på en god måte. Dansen er lett å lære og alle vi få det til. Hovedsaken er å treffe å ha det gøy i lag, sier Samland som sier at dansen starter klokken 17.00 torsdag ettermiddag, men oppfordrer folk til å komme litt tidligere.

Dansende bjørn

Det blir også besøk av en dansende bjørn.

– Brannbamsen Bjørnis kommer helt fra Harstad for å danse med oss. Ken Gøran Mikkelsen vil være forsanger på Halvdan Sivertsens sin sang, Venner for livet. Vi håper å fylle rådhusplassen med dansere i alle aldre. Kom igjen, dette blir gøy, slår han fast.