Aktiviteter for barna i påska: Ansiktsmaling og påskerebus

Påskemoro: "Gamle skola" inviterer til påskemoro også i år. Bildet er tatt i påska i fjor.

Påskemoro: "Gamle skola" inviterer til påskemoro også i år. Bildet er tatt i påska i fjor. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Påska nærmer seg med stormskritt. Lofotr Vikingmuseum, Hov Gård og «Gamle skola» har gode alternativer for dem som ikke skal på hytta eller vil gå på ski.

«Gamle skola»

På «Gamle skola» på Lyngedal starter påska allerede denne helga. Palmesøndag inviterer de til påskeeggjakt i lekelandet.

– Påskeharen skal gjemme masse egg rundt omkring, også er det opp til ungene å finnet dem. Dersom været blir fint tar vi også eggjakten ut i naturen, sier driver på «Gamle skolen», Izzabella Altenbrunn.

Hun forteller at «Gamle skola», som rommer både kafe og lekeland, skal ha åpent hele påskeuka fram til påskeaften. I tillegg til påskeeggjakt, blir det også andre aktiviteter – blant annet ansiktsmaling.

Lofotr Vikingmuseum

På Lofotr Vikingmuseum er det åpent fra onsdag til påskeaften i neste uke.

Ifølge booking- og arrangementsansvarlig ved Lofotr, Kjersti Skaufeldt, blir det både påskerebus og leker utendørs for alle aldersgrupper.

– Det vil være aktiviteter for hele familien, og premie til alle som klarner rebusen. Dersom det blir dårlig vær, tar vi noen av aktivitetene innendørs. VI håper at alle vil ta turen til oss, sier Skaufeldt.

Hov Gård

Frode Hov ved Hov Gård forteller at de vil ha åpent som vanlig i påska ute på Gimsøya.

– Som vanlig blir det barneridning søndagene. Det er også mulig å bestille rideturer hver dag gjennom hele påska, forklarer Hov, og legger til;

– I tillegg er låven og restauranten åpen med blant annet hjemmelagde kaker.

Artikkeltags