Barnehagen ligger i lyngen, og skal hete Lynghaugen barnehage

Lynghaugen barnehage åpner i år. Tidligere i vår var arbeidslaget Hussein, Silian, Jonathan, Frida, Theodor, Eline og Sivert og så nærmere på den nye barnehagen.

Lynghaugen barnehage åpner i år. Tidligere i vår var arbeidslaget Hussein, Silian, Jonathan, Frida, Theodor, Eline og Sivert og så nærmere på den nye barnehagen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vestvågøy kommunes nye kommunale barnehage har fått navn etter en konkurranse. Lynghaugen barnehage åpner i august.

DEL

Vestvågøy kommune har hatt under bygging en ny kommunal barnehage på Leknes. Barnehagen er snart ferdig bygd. Parallelt har kommunen hatt navnekonkurranse. Barnehagebarna har vært med på å kåre vinnernavnet, som er Lynghaugen barnehage.

Les også: - Hei hå, hei hå, til arbeid skal vi gå!

Hele 19 forslag kom inn om dette navnet.

Det kom inn to forslag om Lyngen barnehage, og to om Leknes barnehage.

I tillegg kom det forslag om følgende navn: Heffalompen barnehage, Borrikollen barnehage, Borrivatn barnehage, Køkebæra barnehage, Krøkebærtuva barnehage, Leknestoppen barnehage, Tor-Ivars barnehage, Røsslyngen barnehage, Lofottorsken barnehage, Kråkebolla barnehage, Bolla barnehage, Haugen barnehage, og Skrubben barnehage.

Barnehagen vil være ferdig bygd, og overleveres i slutten av juni. Den er derfor klar til oppstart ved nytt barnehageår. Det vil si 1. august. Barnehagen har tre avdelinger, og er på rundt 600 kvadratmeter.

Saken skal siste gang opp i kommunestyret. Det skjer førstkommende tirsdag.

Les mer: Foreslå navn på den nye barnehagen

Les mer: Ny barnehage klar til neste barnehageår

Artikkeltags