Reklamebyrået Mål og Mening har hovedkontor på Sortland, og er også representert i Svolvær og på Leknes.

Men det var i Kabelvåg det hele startet i mai 1919 da Konrad Nordahl og Magnus Andersen startet trykkeri her. Bedriften flyttet til Sortland og ble etter hvert til det som i dag er K. Nordahls Trykkeri og konsernet som står bak Bladet Vesterålen.

- Det startet som rent trykkeri, før man begynte med avis og så ble det eget reklamebyrå i tillegg. Det har skjedd en stor utvikling, sier Nita Eberg Brandt, markedskonsulent i Mål og Mening.

Bedriften feiret 100-årsdagen til selskapet med å være på stand under Lofotfishing i nettopp Kabelvåg. Det er også en naturlig arena for reklamebyrået.

- Vi har mange av våre kunder er relatert til fiskerinæringa, og er her på messa i helga. Det er naturlig for oss å være på plass her, sier Eberg Brandt.

Blant annet går det mye av både trykksaker, messedekor, ulike profileringsartikler og annet til egen markedsføring.

- Det blir også mer og mer å gjøre for kunder i fiskeriene, legger Geir Kristian Johansen til.

Johansen er ansatt på Leknes-kontoret, og er for mange kjent som konsertarrangør og tidligere innehaver av platebutikken på Leknes.

- Èn måned etter at jeg stengte platebutikken, begynte jeg i Mål og mening. Her trives jeg veldig godt fortsatt, understreker han.

Les også: Åpnet rekordstor Lofotfishing: – Dette er en av de viktigste møteplassene i fiskerinæringa

Les også: Slapp nyheten om ny båt under Lofotfishing: - Dette er et stort løft for et lite familierederi