Norgesbingo på Leknes inviterer 4. oktober til Oktoberfest. De har utvidet åpningstiden, skal servere mat og søkt om skjenkebevilling.

– Til vanlig har vi en spilleplan, men i denne kampanjen har vi flere og nye spill. Vi har hatt det samme arrangementet på Andenes. Der var det kjempegod stemning, det slo godt an og folk prater om det ennå. Det var veldig populært, sier Frode Tollefsen som tok over som daglig leder på Bingoen i mai. Han er også daglig leder på bingoen på Andenes.

Under Oktoberfesten kommer noen av de ansatte på bingoen til å kle seg ut.

– Jeg håper at noen av gjestene kler seg ut også, det hadde vært kjempeartig. Vi har hatt god erfaring med arrangementet. Her på Leknes har vi en god del faste gjester, som har noen dager i uka hvor de spiller. De synes det er artig når det skjer noe nytt, sier Tollefsen.

Vil gå rolig for seg

Bingoen på Leknes med i kjeden Max Spill. Denne festen er et felles arrangement alle de 18 bingoene kjører. Tellefsen, som pendler til og fra Leknes, har ikke fått sjekket stemninga for arrangementet.

– Det vil nok bli godt mottatt. Når vi har matservering og nye spill blir det spesielt godt mottatt blant våre faste gjester. Forhåpentligvis kommer det også noen nye som ser at bingo fortsatt er gøy, sier han.

Selv om det skal serveres alkohol til spillene, tror Tollefsen at det kommer til å gå veldig rolig for seg.

– Erfaringsmessig gikk det kjempefint i fjor da vi serverte alkohol på Oktoberfest på Andenes. Vi skjenker med tanke på at vi skal ha kontroll, og gjestene tok seg bare to øl eller to glass vin til spillene. Gjestene her er folk vi kjenner. Det er ikke fremmede folk man sitter og drikker med. Det kommer til å gå kjempebra, det er jeg helt sikker på.

Bidrar lokalt

I fjor ga bingoen på Leknes 1,5 millioner kroner til lokale lag og foreninger. Toellefsen tror ikke så mange vet hvor mye de bidrar med lokalt.

– Jeg håper folk som ikke har vært her før har lyst til å ta turen og ser hva det er vi driver med her. Vi bidrar hvert år til lokale lag og foreninger, sier han.

Han skryter av bingoen på Leknes, og forteller at den er blant de beste bingoene i landet.

– Leknes er kjempebra. Det er en liten plass, men det er masse folk som kommer. Det er en god kundegruppe, med hyggelige folk. Leknes kan være kjempestolt over bingoen slik den har blitt her, sier han.