Gå til sidens hovedinnhold

Birri klar for Høllafæst: – Vi gleder oss til å nok en gang få se en av våre egne på Hølla!

Artikkelen er over 2 år gammel

Høllafæst arrangeres den 24. og 25. juli på Kuba i Svolvær. Lemaitre, Matoma, Kjartan Lauritzen, Moddi, Lil Halima, Pasha, Coucheron, Skaar og Sonny Alven samt Houseboden er allerede klar for Høllafæst.

Torsdag presenterte Høllafæst nok en artist.

– Vår egen Birri er nest siste artistslipp i år! Terningkast 6 for debutsingelen og lovpriste konserter på blant annet Bacalao, Trevarefabrikken og Årsteinøya vitner om en spennende artist på tur oppover! Vi gleder oss veldig til å se henne med fullt band på Hølla! For oss er det viktig å vise fram kvalitetsmusikk fra nord. Vi har fulgt med prosjektet helt siden hun hadde sin første konsert på Lofotjazz for et par år siden, og er veldig fornøyde med at hun nå skal spille hos oss! Musikken til Birri varierer en del sjangermessig og er en slags crossover mellom retro og et mer moderne uttrykk, noe jeg tror vil slå godt an blant både ungdom og «voksne». Vi gleder oss til å nok en gang få se en av våre egne på Hølla, sier festivalsjef Petter Erlbeck i en pressemelding.

Låtskriver, vokalist og musiker Brita Skare Malvik er opprinnelig fra Nordvestlandet, men flyttet i 2012 til Lofoten og Svolvær. Som artisten Birri har hun lagd flere låter, og også spilt flere konserter lokalt.

Tidlig i mai ga hun ut sin første låta «Ten Years». Den fikk terningkast 6 i Lofotposten.

Les også: Skred av ny musikk fra Lofoten i vår - hvem har lagd årets sommerhit? 

Les også: Høllafæst klar med ny headliner: - De har enorme hits, og er et fyrverkeri på scena! 

Kommentarer til denne saken