Gå til sidens hovedinnhold

To vintersportklubber med bruktmarked: - Vi er byttedyr!

Artikkelen er over 3 år gammel

Skigruppa i IL Blest gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer «Ja! til brukt»-dag i Blesthallen lørdag 10. november.

- Skisesongen nærmer seg, og snart skal vi og andre klubber over hele landet sørge for at tusenvis av brukte ski, staver og sko får nye eiere. Over hele Lofoten ligger det skiutstyr – i kjellere, i garasjer og på loft – som ikke lenger blir brukt. Dette idrettsutstyret vil vi gjerne ha, slik at vi kan formidle det videre. Vi er byttedyr! sier Raimond Grimstad og Hilde Toreid i skigruppa i IL Blest.

- Sammen setter vi en pris på det som leveres inn – skiutstyr, annet sportsutstyr og sportsbekledning. Skigruppa tar en liten provisjon for jobben. Kom til Blesthallen med det du måtte ha, omsett det og se om du finner noe nytt, brukt som du trenger. Vi vil ha kostnadene ned i idretten. Kaféen er selvsagt åpen 10. november, opplyser Blest-duoen.

Alpinutstyr

Også Svolvær Alpinklubb arrangerer bruktmarked. Klubben tar i mot brukbart utstyr fredag 9. november. Klubben vil så fastsette prisen på utstyret som selgeren kan velge å akseptere. Klubben beholder 25 prosent av salgssummen. Salget skjer lørdag 10. november i Amfi og kjøperne får veiledning fra trenere i klubben.

Kommentarer til denne saken