To vintersportklubber med bruktmarked: - Vi er byttedyr!

JA: - Det blir «Ja! tilbrukt»-dag i Blesthallen også i år, sier Hilde Toreid og Raimond Grimstad.

JA: - Det blir «Ja! tilbrukt»-dag i Blesthallen også i år, sier Hilde Toreid og Raimond Grimstad. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Skigruppa i IL Blest gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer «Ja! til brukt»-dag i Blesthallen lørdag 10. november.

- Skisesongen nærmer seg, og snart skal vi og andre klubber over hele landet sørge for at tusenvis av brukte ski, staver og sko får nye eiere. Over hele Lofoten ligger det skiutstyr – i kjellere, i garasjer og på loft – som ikke lenger blir brukt. Dette idrettsutstyret vil vi gjerne ha, slik at vi kan formidle det videre. Vi er byttedyr! sier Raimond Grimstad og Hilde Toreid i skigruppa i IL Blest.

- Sammen setter vi en pris på det som leveres inn – skiutstyr, annet sportsutstyr og sportsbekledning. Skigruppa tar en liten provisjon for jobben. Kom til Blesthallen med det du måtte ha, omsett det og se om du finner noe nytt, brukt som du trenger. Vi vil ha kostnadene ned i idretten. Kaféen er selvsagt åpen 10. november, opplyser Blest-duoen.

Alpinutstyr

Også Svolvær Alpinklubb arrangerer bruktmarked. Klubben tar i mot brukbart utstyr fredag 9. november. Klubben vil så fastsette prisen på utstyret som selgeren kan velge å akseptere. Klubben beholder 25 prosent av salgssummen. Salget skjer lørdag 10. november i Amfi og kjøperne får veiledning fra trenere i klubben.

MYE: Mye å velge i på fjorårets «Ja! til brukt»-dag i Blesthallen.

MYE: Mye å velge i på fjorårets «Ja! til brukt»-dag i Blesthallen. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken