Mann fra Bodø vant 34 millioner kroner

Programleder Reidar Buskenes kunne dele ut 34 milllioner til en mann fra Bodø.

Programleder Reidar Buskenes kunne dele ut 34 milllioner til en mann fra Bodø. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

SuperLotto-potten lørdag kveld ble større enn Norsk Tipping anslo på forhånd. Med 34 millioner i potten betød det at det ville bli fra 1 til 34 nye millionærer. Det eksakte antallet ble så trukket.

Hjulet stoppet på 1 - det betyr altså at én Lotto-spiller ble 34 millioner kroner rikere.
Den heldige vinneren er en mann hjemmehørende i Bodø i Nordland. Norsk Tipping har forsøkt å få tak i vinneren, men har foreløpig ikke lykkes med det.

34-millionerspremien gikk inn på listen som den sjuende største Lotto-premien gjennom tidene.
- Ser vi på alle Norsk Tippings spill, var dette den 25. største premien gjennom tidene. Det betyr en premie helt i det ypperste tetsjiktet, for vi har snart fått 8.000 millionærer totalt siden den første i 1978, skriver Norsk Tipping i en pressemelding.

Mannen er Bodø sin 47. Lotto-millionær. Bodø har nå totalt 78 spill-millionærer i spill fra Norsk Tipping.
Blant Nordlands totalt 438 øvrige spill-millionærer, er det en mann fra Rana som troner aller øverst med en VikingLotto-premie på nær 56 millioner kroner, vunnet for ett år siden.

Bodø-rekord

SuperLotto-premien er den nest største Norsk Tipping-premien til Nordland. For temmelig nøyaktig ett år siden vant en nordlending 56 millioner kroner i VikingLotto, og den premien troner fortsatt på toppen av statistikken for Nordland.

Ser vi kun på Bodø kommune har vi nå satt ny premierekord - med solid margin. Den forrige toppremien var på 9,9 millioner kroner, vunnet i 2003. 12 år etter er Bodø-rekorden altså på 34 millioner kroner!

Totalt har Bodø 77 spill-millionærer fra Norsk Tipping.

Artikkeltags