Gå til sidens hovedinnhold

Ny artikkelserie i Lofotposten: Vi vil komme hjem til deg

Artikkelen er over 3 år gammel

Lofotposten skal sette i gang en ny artikkelserie, og er på jakt etter store, små, gamle, nye, fargerike, annerledes og stilrene hjem.

Artikkelserien har fått navnet «Boligen min», og skal handle om folk i Lofoten sine hjem; hjemmenes historie eller historien til folkene som bor der.

For å finne de gode historiene trenger vi hjelp fra deg!

Alle varianter

Lurer du på hvem som bor i det merkelige huset som du passerer hver gang du er på vei til jobb? Eller hvordan det bitte lille huset ved siden av deg ser ut innvendig?

Vet du om en bolig hvor flere generasjoner bor sammen, om noen som har bygget huset sitt helt på egen hånd eller hvor et av Lofotens eldste hus ligger?

Kjenner du noen som bor «der ingen skulle tru at nokon kunne bu», noen som bor i en skjult perle, eller noen som har valgt å gå en helt spesiell vei på interiørfronten?

Vi er på jakt etter store, små, fine, merkelige, gamle, nye, annerledes, ombygde, arkitekttegnede og spennende hjem i Lofoten til en ny artikkelserie.

Tips oss

I midten av oktober skrev vi om Gine og Kai Haug som bygger et hjem i rekordfart på Skulbru, og som ville dele dette med Lofotpostens lesere. Saken ble godt lest, og for at vi skal kunne skrive flere slike saker trenger vi hjelp.

For å få tak i de gode historiene om de helt spesielle hjemmene ønsker vi dermed tips fra leserne våre.

For å tipse oss anbefaler vi at du bruker dette skjemaet,

eller tar kontakt med journalist Synne Mauseth på telefon 91304958 eller e-post synne.mauseth@lofotposten.no.

Tips som ender med å bli en artikkel, vil bli belønnet!

Kommentarer til denne saken