Borge Brass Band er klar for årets viktigste konsert

Søndag ettermiddag er Borge Brass Band klar for julekonsert i Borge kirke

Søndag ettermiddag er Borge Brass Band klar for julekonsert i Borge kirke Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Søndag er det klart for den tradisjonsrike julekonserten til Borge Brass Band i Borge kirke.

-Vi i Borge Brass Band har i alle år ansett julekonserten som årets viktigste konsert, og stiller også denne gangen godt forberedt for å gi vårt trofaste publikum en god porsjon god gammeldags julestemning, sånn helt på tampen av adventen, heter det i en pressemelding.

BBB har i år fått ny dirigent, Ken-Gøran Mikkelsen.
-Han vil med sitt engasjement, sin musikalitet, kreativitet og kvalitet sette sitt personlige preg på julekonserten. Til konserten har vi med gjester som vil fremføre både sang og musikk. Publikum får høre vakker julesang fra Lene-Maria Andreassen. Barna i Bøstad skole- og ungdomskorps skal sammen med dirigent Mari Therese Martinussen fremføre noen klassiske julemelodier. Ken-Gøran Mikkelsen skal også bidra instrumentalt med orgel og kornett. Konserten bindes fint sammen av kveldens konferansier, som for anledningen er vår kommende biskop, Ann-Helen F. Jusnes. Vi i Borge brass band gleder oss stort, og vil med dette ønske alle sammen hjertelig velkommen til konsert i Borge kirke førstkommende søndag, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags