Gå til sidens hovedinnhold

Borge Brass byr opp til svingende rytmer

Artikkelen er over 3 år gammel

Søndag ettermiddag byr Borge Brass Band på svingende storbandmusikk i Meieriet kultursenter.

Søndag inviterer Borge Brass Band til konsert.

Første gang i Meieriet

Borge Brass har hatt Borge kirke som fast konsertsted, men på søndag er det Meieriet som er arena for Borge Brass.
– Vi har ikke spilt i Meieriet før og tenkte at det nå var på tide å prøve ut det flotte kultursenteret. Søndag ettermiddag byr vi på konsert i Meieriet. Vi er spente og gleder oss, sier Anne Sand i Borge Brass.
Konserten har fått navnet «Swinging brass».
– Konserten består av varierte storbandlåter som det svinger av. "I feel good" er en av låtene som vi blir å spille, sier Sand som forteller at dette ikke blir en ren korpskonsert.
– Vi har med oss tre sangsolister. Det er Ole Hammer fra Moskenes. Brita Skare Malvik fra Svolvær og korpsets egen, Margot Moe. I og med at vi har sangsolister blir konserten mer variert, slår hun fast.

Bildeserie

Bilder fra åpningskonserten i Meieriet kultursenter

Ny dirigent

Borge Brass har 16–17 medlemmer og i høst har de fått ny dirigent.
– I høst begynte rumenske Cosmin Harisan som kulturskolelærer på Vestvågøy. Han takket ja til å bli vår dirigent og vi trives svært god med han. Han har utdannelse i musikk og er blant annet professor i klarinett. Konserten på søndag ettermiddag blir korpset første konsert i Meieriet og vår første med ny dirigent. Vi gleder oss og håper at mange vil komme for å høre svingende rytmer denne ettermiddagen, sier Anne Sand i Borge Brass.

Kommentarer til denne saken