Håpet Helselag har i mange år jobbet hardt for å skaffe midler som kommer lokalsamfunnet til gode. De har vært med å kjøpe inn mye utstyr til institusjoner og de har også hentet inn artister som har underholdt på institusjoner rundt om i Lofoten.

De har også engasjert seg sterkt i Demens-aksjonen der alle inntektene går til forskning på demens.

I fjor prøvde de seg for første gang seg med å arrangere en konsert i Borge kirke. Det ble en suksess og onsdag var det duket for ny konsert i Borge kirke.
– I år var det countryartisten OJ Hansen og Buksnes kirkekor som sto for musikken og for en konsert det ble. Vi er så fornøyde med artistene som stiller opp for denne gode saken. Det var skikkelig flott stemning i salen, sier Johanne Grønbech i Håpet helselag.
-Nå har vi arragngert konsert to ganger så nå har det blitt en tradisjon og det blir konsert også til neste år, røper hun.

Hun forteller at det var litt mindre folk enn i fjor.
– Det kom i underkant av 100 personer og det var litt færre enn i fjor. Snøværet som satte inn gjorde at mange valgte å bli hjemme. Vi er veldig glade for dem som kom og bidro til å støtte denne gode saken, slår Grønbech fast.

Etter å ha telt opp kassen så er det klart at det ble et bra beløp til den gode saken.
– Tenk at vi fikk inn over 12.000 kroner. Det er helt fantastisk og hver eneste krone går til forskning på demens. Jeg er så takknemlig over at folk støtter opp om det arbeidet vi gjør, sier en fornøyd Johanne Grønbech.

Fornøyd var også countryartisten OI Hansen:
– Vel blåst konsert! Takk til Buksnes kirkekor og Johanne Grønbech og alle medhjelpere og alle de som kom ut i snøkavet i kveld for å overvære konserten. En fantastisk fin kveld med utrolig fine mennesker, skriver OJ Hansen på sin Facebook-side.

Johanne Grønbech vil fortsette med å skaffe inntekter.
– Jeg skal kjøre tre bingoarrangement til. En på Kleppstad og to på Leknes. Når det er gjort tar vi i Håpet helselag juleferie, men kommer sterkt tilbake etter jul, sier Johanne Grønbech som poengterer at hun har mange gode hjelpere med seg i Håpet helselag.

Les også: Arrangerer førjulskonsert til inntekt for godt formål

Les også:De eldre på Lekneshagen får aldri kaldt vann i kranene