Gå til sidens hovedinnhold

Bøstad Skole – og Ungdomskorps byr på filmmusikk: – En milepæl for korpset

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag kl. 17.00 fylles Borge kirke med filmusikk signert Bøstad Skole – og Ungdomskorps.

Skolekorpset på Bøstad står helt og fullt på egne ben under denne konserten, og det er korpsets leder Edgar Wolden stolt over.

– Ja det er en milepæl for korpset at de uten andre aktører leverer en hel konsert. Ja det er jeg veldig stolt over, sier Wolden, og legger til at musikantene også syns å være fornøyde.

– Det virker som de er veldig klare, og de gleder seg kjempemasse.

Mye øving

Mange øvingstimer og terping på detaljer er lagt ned i forkant av konserten, og Wolden håper at mange finner veien til Borge kirke på lørdag for å høre resultatet.

– Det hadde vært fint om mange kom på konserten. Det betyr veldig mye for de unge musikantene, og kanskje kan man nikke gjenkjennende til noen av filmmusikkstykkene som blir å høre i Borge kirke, og applaudere unge og flinke musikanter.

Variert

De 19 korpsmusikerne i Bøstad Skole – og Ungdomskorps stiller vel forberedt under sin dirigent Karoline Angell Jørgensen, og med seg i notemappen har de et variert utvalg av filmmusikk.

Publikum vil få servert alt fra James Bond låten «Skyfall», til musikk fra filmen «Star Wars». Og på toppen en egen avdeling der unge aspiranter spiller både alene og akkompagnert av skolekorpset.

Ønsker velkommen

Tema for konserten var det ikke vanskelig å finne, for korpsmedlemmene kom raskt opp med filmmusikk.

– Ja det syntes de var spennende siden de kjenner mange av stykkene vi spiller fra film, men det var litt utfordrende å finne korpsarrangement som passet nivået på korpset. Men det syns jeg vi har klart fint, sier Wolden, som sammen med musikantene i Bøstad Skole – og Ungdomskorps, ønsker velkommen til velklingende korpstoner i Borge kirke.

Kommentarer til denne saken