Skoleelever bød på kaffe, kaker og skikkelig godfølelse

ROS: Hauk Halvorsen og medelevene hans roses for arrangementet av Laila Halvorsen.

ROS: Hauk Halvorsen og medelevene hans roses for arrangementet av Laila Halvorsen. Foto:

Av

Fredag kveld skapte elevene i 10. klasse ved Bøstad skole godfølelse hos de godt voksne i bygda

DEL

I to stive timer dreide det seg om kaffe og kaker, allsang, bingo, quiz og en god prat mellom ungdomsskoleelever og godt voksne mennesker. De godt voksne menneskene ga alle som en uttrykk for at det er kjempe hyggelig når tenåringer bryr seg om dem og steller i stand en kosekveld som dette i kaféen i Blesthallen.

MOT til å glede

- Det er i forbindelse med MOT til å glede-dagen at vi steller i stand en slik kosekveld for og sammen med de eldre. Vi har forberedt og gjennomført arrangementet uten voksenhjelp. Kakene har vi bakt selv, forteller 10.-klassingene Amalie Walle og Hauk Halvorsen.

- Vi hadde gjerne sett at enda flere møtte opp, men vi er uansett veldig godt fornøyd, fortsetter de to ungdommene. Klassekameratene nikker samtykkende.

Slag i slag

Det gikk slag i slag de to timene arrangementet varte. Allsang – «Leende guldbruna ögon», «Barn av regnbuen», «Vår beste dag» og «Love Me Tender». Kaffe, saft og kaker. Påfyll. Bingo, to runder, med flotte premier. Quiz hvor lagene var aldersblandet. Amalie og Hauk, kveldens konferansierer, ledet oss gjennom de to timene med stålkontroll.

Flotte ungdommer

- Et veldig flott tiltak dette! Ungdommene gjorde en super jobb, rolige og veldisiplinerte. Jeg er imponert over dem. Og så satte de seg sammen med oss, deltok i alt. Jeg er så fornøyd! Bare synd at ikke enda flere godt voksne møtte opp og fikk oppleve en så koselig kveld, sier Inger Grønhaug som kom fra Svolvær for å være med på kosekvelden.

- Jeg har jo et barnebarn i 10.-klassen på Bøstad skole. I morgen skal jeg tilbake i Blesthallen, for å se et annet barnebarn spille håndballkamp, smiler hun.

Kjempearrangement

- Et kjempearrangement! God kaffe, gode kaker, hyggelig stemning, alt sammen godt forberedt og gjennomført. Det er bare så hyggelig å kunne møtes slik, unge og eldre sammen, roser Laila Halvorsen som i likhet med Inger Grønhaug har et barnebarn som var med i arrangementskomitéen. Vi sier som alle andre som koste seg i kaféen i Blesthallen fredag kveld; vel blåst 10.- klassinger!

MOT handler om følgende:

MOT utvikler robust ungdom som inkluderer alle.
MOT styrker ungdoms robusthet og motgjennom forebyggende livsmestringsprogram i skolen.
MOT til å leve,
MOT til å bry seg,
MOT til å si nei er grunnverdier i programmet.

10.-klassingene ved Bøstad skole viste i praksis hva det dreier seg om.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken