Steinar (22) får drømmetur til Manchester

FOTBALL:Steinar Green Hansen fra Ballstad får reise på drømmetur til Manchester.

FOTBALL:Steinar Green Hansen fra Ballstad får reise på drømmetur til Manchester. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Norsk Tipping og Norges Fotballforbund gjør stas på fire utvalgte trenere.

DEL

Slik henger det sammen; Norsk Tipping og forballforbundet samarbeider om Grastrottrenerkonseptet og det er selveste Ole Gunnar Solskjær som er Grasrottrenerambassadør. Solskjær overtok i vår som trener for Manchester United.

Fire trenere er trukket ut til å få reise på drømmetur til fotballbyen neste helg. Dermed er det bare å pakke kofferten for Steinar Green Hansen fra BUIL.

Stort engasjement

- Han ble valgt på bakgrunn av sitt brennende engasjement i grasrotfotballen i landet, og spesielt i Ballstad UIL. Han er trener for klubbens G14 lag, og keepertrener for samarbeidslaget på dame senior for Ballstad/Leknes, i tillegg til å være nestleder i Ballstad UIL. I tilllegg er han også sone- og kretstrener i Hålogaland Fotballkrets. Med andre ord, han er en ildsjel som brenner for fotballen, og han skilte seg positivt ut fra over 350 andre gode søknader, heter det fra Norsk Tipping.

-If you don't buy a ticket, you can't win the lottery, sier den heldige treneren med et glis.

- Det er det vi tenker på BUIL når vi skyter langskudd, legger han til.

Guttedrøm

For Steinar Green Hansen er det virkelig en drømmetur. Han har holdt med Manchester United siden han begynte å spille fotball i 2008.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg gleder meg til å endelig få oppleve Old Trafford og jeg gleder meg til å lære noe nytt. Forhåpentligvis får jeg med meg kunnskap som jeg kan dele videre med de andre trenerne på Ballstad, sier Green Hansen.

Grasrottrenerne får omvisning på Old Trafford, se Manchester United - Cardiff og besøke Carrington, treningsanlegget til Manchester, men ikke minst skal de møte Ole Gunnar Solskjær.

- Vi håper selvfølgelig at dette blir en helg de sent vil glemme, og vi håper at dette gir dem både inspirasjon og motivasjon de tar med seg tilbake til trenerhverdagen i deres klubb, heter det i pressemeldinga.

Mister ikke kamp

Grytidlig fredag morgen setter han seg på flyet og han er glad for at det ble nettopp denne helga turen til Manchester arrangeres:

- Ballstad UIL har heldigvis ikke kamp denne helga, så jeg går ikke glipp av den, sier Green Hansen som pønsker på hvordan han skal forsikre seg om at Ole Gunnar Solskjær ikke glemmer verken han eller Ballstad UIL.

- Kanskje jeg skal invitere ham til Lofoten, smiler Green Hansen.


Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken