Nå er det klart: - Ballstad UIL er en kvalitetsklubb!

KVALITETSKLUBB: BUIL kan juble at de er den første klubben i Lofoten som er blitt sertifisert som NFF Kvalitetsklubb

KVALITETSKLUBB: BUIL kan juble at de er den første klubben i Lofoten som er blitt sertifisert som NFF Kvalitetsklubb Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag fikk styret i Ballstad UIL beskjed om at klubben var blitt sertifisert som NFF Kvalitetsklubb nivå 1. De er den første klubben i Lofoten som har denne statusen.

DEL

– Styret startet prosessen tidligere i år og har jobbet hardt med å få de ulike kriteriene på plass. Tidlig i prosessen ble flere av BUILs undergrupper spurt om sine meninger og synspunkter i de forskjellige kriteriene. Med god hjelp fra Kvalitetsklubbveileder Hugo Kjelseth og Hålogaland Fotballkrets har vi nå blitt godkjent som NFF Kvalitetsklubb nivå 1, skriver styret på sin hjemmeside.

På Kvalitetsklubb nivå 1 er det 18 kriterier som må oppfylles, blant annet at et flertall i styret skal ha NFFs leder 1-kurs og at alle lagene skal ha sertifiserte trenere. Klubbhåndbok og Sportsplan er viktige redskaper som måtte skrives, finpusses og implementeres.

– Styret startet prosessen i januar i år, og har jobbet hardt med å få alt ned på papiret slik at de ulike kriteriene kom på plass.
Tidlig i prosessen ble BUILs undergrupper involvert, og bedt om å legge fram sine meninger og synspunkter på de forskjellige kriteriene. Vi ser allerede nå at en klar struktur og en enklere hverdag venter. Vi har blitt satt på prøve, diskutert, reflektert og jobbet hardt for å få dette på plass. Det har vært en flott og bratt læringskurve, men vi føler på en ny motivasjon og giv for å utvikle klubben til å bli enda bedre! Vi ser fram til å jobbe videre med konseptet Kvalitetsklubb, skriver styret videre.

BUIL blir da den første kvalitetsklubben i Lofoten, og nummer fire i Hålogaland Fotballkrets.
– Vi vil benytte anledningen å takke alle som har vært med og hjulpet til i denne prosessen. Spesielt takk til Hugo for god veiledning, heter det fra styret i BUIL.

Artikkeltags