Sterk vind, sludd og snø natt til torsdag har ført til store problemer trafikken både til lands og til vanns.

Stengte veier

Veitrafikksentralen melder at det er gått et ras som sperrer fylkesvei 7708 i Torsfjorden i Flakstad. Også fylkesvei 7594 til Myrland i Flakstad er stengt på grunn av ras. Begge disse veiene blir stengt til fredag.

Også på Vestvågøy er en vei stengt på grunn av snøras. Det er fylkesvei 7728 Steira rundt Havern som er stengt ved krysset på Steira.

Etter befaring er det bestemt at denne veien blir stengt til fredag. Det er omkjøringsmuligheter.

VTS melder at Gimsøybrua er delvis stengt på grunn av sterk vind

Les også: Cody bor i svært skredutsatt område: - Du må planlegge mye!

Buss, ferge og hurtigbåt

Reisnordland.no melder torsdag morgen at all busstrafikk i Lofoten er innstilt inntil videre på grunn av vær- og føreforhold. Klokken 12.00 melder Reisnordland.no at normale ruter gjennopptas fra 12.30.

Reisnordland.no melder også at hurtigbåten som skule gått fra Svolvær til Bodø klokken 0600 er innstilt grunnet dårlig vær.

Torghatten Nord AS melder om kansellering i sambandet Bodø-Moskenes-Bodø, A-ruten med «Landegode».

– Avgang fra Bodø torsdag 24.02.22 kl. 00:15 og avgang fra Moskenes kl. 07:00 er kansellert. Kanselleringen skyldes dårlig vær, heter det i meldingen.

Rutebåten på Reinefjorden melder at de innstiller begge avgangene kl.10:00 og 14:15 fra Reine i dag den 24.02.2022. Dette på grunn av dårlig vær.

Widerøe melder at flyet som skulle lande på Svolvær lufthavn klokken 07.05 er innstilt. Det samme er følgelig returen 07.20. Det er ikke oppgitt årsak til innstillingen.

HER finner du oppdatert trafikkinformasjon om veier og ferger

HER finner du oppdatert trafikkinformasjon om busstrafikken.

Det er ventet sterk vind, sludd og snø utover hele torsdag.