Gå til sidens hovedinnhold

Cesilie og RBK møter Barcelona på Lerkendal: – Utrolig artig

RBK-damene får storfint besøk i høst.

Lørdag 28. august får RBK-damene storfint besøk av regjerende Champions League-mester Barcelona på Lerkendal stadion.

Det skriver klubben i en pressemelding.

-Det er rett og slett fantastisk at vi får denne muligheten, og det er mye lærdom å trekke ut av et møte med en motstander av den kvaliteten, sier hovedtrener RBK Kvinner Steinar Lein.

– Det blir en stor opplevelse for spillerne og hele klubben å få målt seg mot de aller beste. Når et av verdens beste lag velger å møte Rosenborg i sin oppkjøring til ny sesong, er det en anerkjennelse av både RBK og norsk kvinnefotball. Her er det store profiler på begge lag som vil vise seg fram, tenk deg den norske duellen mellom Caroline Graham Hansen og Emilie Bragstad, fortsetter han.

Styreleder Ørjan Engen er faren til Ingrid Syrstad Engen, som i forrige uke skrev under for Barcelona.

Nå kan Melhus-jenta, som mellom 2015 og 2017 spilte for Trondheims-Ørn, få sin debut mot gamle lagvenninner.

– Jeg gleder meg så klart til å få en av mine første kamper for Barcelona mot kjente og kjære i Rosenborg på Lerkendal. Det blir stort for meg, og også en stor dag for alle som er glad i fotball, sier Syrstad Engen i pressemeldingen.

– Det blir utrolig artig å kunne måle seg mot de aller beste rent sportslig, det er en unik utfordring for oss. Så er det en fantastisk mulighet for publikum som kan få oppleve verdens beste fotballjenter på nært hold, sier RBK-kaptein Mali Næss.

Kommentarer til denne saken