Dette er Coop Nords nye direktør

NY DIREKTØR: Yngve Haldorsen er mannen som skal overta direktørstillingen i Coop Nord.

NY DIREKTØR: Yngve Haldorsen er mannen som skal overta direktørstillingen i Coop Nord. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Har lang ledererfaring fra bank, og har svært gode referanser.

DEL

Yngve Haldorsen vil bli ny direktør i Coop Nord SA, etter avtroppende direktør Kjell Olav Pettersen. Det skriver Coop Nord i en pressemelding, tirsdag ettermiddag.

– Ansettelsesutvalget i styret har gjennomført en grundig prosess, og det var svært mange gode søkere til stillingen. Yngve Haldorsen var den av søkerne som totalt sett oppfylte kravspesifikasjonene best, sier styreleder Stig Mortensen i pressemeldingen.

Gode referanser

Styreleder Mortensen sier videre i pressemeldingen at Haldorsen utmerket seg av kandidatene, til tross for å ikke ha noe erfaring med dagligvarehandel fra før av.

– Haldorsen har ikke erfaring fra dagligvarebransjen, men har gjennom ansettelsesprosessen vist gode evner til å sette seg inn i - og forstå virksomheten og bransjen.

I følge pressemeldingen er styret trygg på at Haldorsen var riktig person til å bygge videre på arbeidet som Kjell Olav Pettersen har lagt ned over tid.

Vil styrke landsdelen

I pressemeldingen sier Haldorsen at Coop Nords mål er å skape verdier og styrke landsdelens flere butikker.

– Verdiskapningen i Coop Nord blir igjen i landsdelen og reinvesteres i nye butikker eller oppgraderinger av eksisterende butikker. Coop Nords ønske er å kontinuerlig sørge for et bedre butikktilbud til våre medlemmer og kunder.

Haldorsen tiltrer stillingen 1. november og vil i en overgangsfase overlappe med administrerende direktør Kjell Olav Pettersen.

Artikkeltags