Pakkekaos på posten

Daglig leder Ole-Petter Tandsten og postansvarlig Heidi Reinåmo hos Post i butikk på Rimi Svolvær fikk ekstra utfordinger fredag formiddag med flere databrudd.

Daglig leder Ole-Petter Tandsten og postansvarlig Heidi Reinåmo hos Post i butikk på Rimi Svolvær fikk ekstra utfordinger fredag formiddag med flere databrudd.

Artikkelen er over 5 år gammel

Kunder får ikke utlevert pakkene grunnet flere tekniske svikt.

DEL

-Vi har hatt to brudd på dataanleget i løpet av fredag formiddag. Det siste varte en halv time og vi fikk systemt opp å gå litt før halv tolv. Dette er en feil som relaterer seg til den sentrale serveren og slår ut hos alle steder posten har utelvering og innlevereing av pakker, sier Ole Petter Tandsten, som er daglig leder på Rimi i Svolvær, som har post i butikk.

Hent pakkene

Tandsteen ber publikum i Svolvær å hente pakkene så hurtig som mulig.

-Vi har naturligvis begrenset plass på vår butikk for at mange pakker kan ligge over i lengre tid. Spesielt blir det vanskelig nå like før jul hvor så mye pakker blir sendt og hentet. Så min vennlige oppfording til publikum. Hent pakkene straks dere for følgebrev eller sms. Vi har åpnet helt til klokken elleve og åpner klokken syv på morgenen, sier Tandsten.

Kaos i Tromsø

Nordlys har snakket med flere som har fått beskjed om at pakker ikke kan leveres ut akkurat nå på grunn av teknisk svikt.

 - Det er ganske mange folk her, og alle får beskjed om at systemene er nede. Ingen pakker blir derfor levert ut, forteller en av tipserne.

Har hatt driftsbrudd

Pressesjef John Echkoff hos Posten Norge sier til Nordlys at de hadde et timinutters driftsbrudd rundt klokken 10.00 i dag, og at det etterpå har vært ustabilitet i et av systemene deres.

- Det er rett at folk ikke får ut pakker. Vi har funnet problemer, restarter systemet og håper at det skal rette seg opp snart, sier Echkoff. Han sier dette gjelder flere steder, men er usikker på omfanget.

 - Jeg tror nok det er ganske mange steder.

Artikkeltags