Ny skolestruktur - hva innebærer det for Ballstad skole?

Av
DEL

LeserbrevBallstad skoles administrasjonsbygg har et sårt behov for oppgraderinger. Kommunen har tidligere vedtatt å rive administrasjonsbygget og leie inn en paviljong, for å bedre arbeidsforholdene til kommunens ansatte som jobber på Ballstad skole. På Lofotposten.no 8. desember kan vi lese at rådmannens innstilling er at man avbryter vedtaket fra kommunestyret og heller gjøre nødreparasjoner i påvente av ny skolestruktur.

Det er her alle varsellamper blinker! Er det planer om å endre driften på Ballstad Skole i et slikt omfang at det blir frigjort arealer andre steder på skolen? Dersom det er det, vil det bety at noen klasser flyttes fra Ballstad? Jeg er bekymret for hva en ny skolestruktur innebærer, og frykter at dette kan være et ledd i å fjerne ungdomsskoletilbudet på Ballstad.

Jeg håper at Ballstad skole også i framtiden skal bestå av 1-10 klasse, ha gymsal, ha et fungerende basseng og være en trygg og god skole å gå på.

Det er kanskje feil å sette prosjekter og prioriteringer mot hverandre, men man kan stille spørsmålstegn ved kommunens prioriteringer når løsningen på økonomiproblemene er å spare i skolesektoren. Det er her vi virkelig burde investert penger.


Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags