Be om unskyldning til de du har såret. Verre er det ikke.

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

"Jeg blir misforstått, jeg er vant til å bli tolket i verste mening".

DEL

MeningerFagforbundet Vestvågøy reagerer kraftig på at Frp-politiker Odd Eskil Andersen har publisertet bilde som latterliggjør arbeidsplassen til mange av våre medlemmer. Enda verre er det at han ikke forstår hva han har gjort, og setter seg selv i en offerrolle. Andersen er misforstått og tolket i verste mening, ifølge han selv.

Som en del av kommunens folkevalgte og arbeidsgiver gjennom sitt verv som kommunestyrerepresentant skulle Fagforbundet ha ønsket at Andersen hadde mer respekt for de som utfører viktige oppgaver for kommunens innbyggere. Ikke minst burde en kommunestyrerepresentant kjenne godt til våre dyktige ansatte på rådhuset gjennom sine politiske verv.

Fagforbundet Vestvågøy tror at Andersen kjenner godt til rådhuset, og at han har stor respekt og tiltro til de ansatte som jobber der. Det må være en feil at han i det hele tatt ville tenke på et hønsehus når han tenkte på rådhuset i Vestvågøy, og da er det vel ikke vanskeligere enn at han fjerner denne misforståelsen fra nett og ber om unnskyldning til de han har såret. For verre er det vel ikke.


Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags