Hovedårsak til klimaendringer?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDu har gjerne lagt merke til noe som har blitt mer og mer vanlig de senere årene, nemlig at enkelte fly legger en stripe bak seg som strekker seg fra horisont til horisont? Det som så skjer er at denne danner skyer som sprer seg langsomt utover. Enhver kan observere dette fenomenet, særlig dagen før det blir vær skifte, dvs. en periode med fuktig vær. På slike dager ser en og påfallende mange fly som flyr mye høyere og i andre retninger enn ellers. De legger så slike hvite flystriper bak seg.

Meteorologer som forklarer om dette i media, forteller oss at det er helt uskyldig og uten betydning. De hevder at luften i høyden er mye fuktigere ved værskifte og derfor holder stripene som de sier består av iskrystaller, seg lengre. Er det egentlig slik? Dette er jo dagen før været forandrer seg, altså mens det enda er tørt vær og de fuktige luftmassene ikke har rukket å sige inn! Et annet og enda viktigere moment. I perioder hvor det er tørt og klart vær dag etter dag, observeres de samme varige flystripene om enn ikke i samme omfang. Hva da med forklaringen om fuktig luft? Hvorfor ser en og på samme dag enkelte fly som legger striper, mens andre ikke gjør det?

Hvordan gir utslipp fra fly skyer?

Vitenskapen har konstatert at en forutsetning for skydannelse, er at luften inneholder en eller annen form for partikler som fuktigheten i luften kan feste seg til. Årsaken til kunstig skydannelse er altså utslipp av ørsmå partikler i aerosolform som fuktigheten i luften slår seg ned på. Skyer som stammer fra flystriper har nå fått sitt eget navn, nemlig Cirrus homogenicus, som betyr menneske skapt (cirrus)sky.

Marvin Herndon

Våren 2014 observerte geologen og vitenskapsmannen J. Marvin Herndon fra sitt hjem i San Diego i California at slike striper ble lagt og at været så forandret seg. For å finne ut hva som ble sluppet ut, foretok han omfattende prøvetaking både av vann og jord. Hans konklusjon er at giftig aske fra kullfyrte kraftverk som blant annet inneholder store mengder aluminium, arsenikk, kvikksølv, uran, etc, sprayes i forstøvet form i den øvre del av atmosfæren! Herndons konklusjon er klar, dette gjøres for å påvirke vær og klima, altså væmodifikasjon. Resultatene av hans forskning har blitt publisert i ulike anerkjente vitenskapelige tidsskrift, blant annet i det vitenskapelige landbrukstidsskriftet Journal of Agricultural Science: ”Adverse Agricultural consequences of Weather Modification”. Herndon har også publisert flere artikler sammen med den amerikanske legen Mark Whiteside, MD, MPH, blant annet i Journal of Geography, Environment and Earth Science International: “Further Evidence of Coal Fly Ash Utilization in Tropospheric Geoengineering: Implications on Human and Environmental Health”. Her er en oversikt over publiserte forskingsresultatet: http://klimaendringer.info/forskning/forskning.htm

Værmodifikasjon

I følge The World Meterological Organization var det i 2015 værmodifikasjonsprogram i gang i ca. 50 land. Er det ikke da noe underlig at dette ordet aldri nevnes i media?

Hva er konsekvensene?

De ørsmå partiklene som slippes ut og som fuktigheten i luften binder seg til, bidrar til å hindre nedbør, altså forårsaker tørke. Når nedbør kommer blir det ofte store mengder på kort tid, noe som kan forårsake oversvømmelser. Dette er for øvrig konsekvenser som en finner beskrevet i lekkede interne dokumenter om værmodifikasjon fra amerikanske myndigheter. Se http://klimaendringer.info/offdokument/geo11.pdf

Andre svært alvorlige følger

De mange konsekvensene av værmodifikasjon blir nå mer og mer tydelige. Det giftige nedfallet rammer alt liv og blant annet er halvparten av biene i USA nå forsvunnet. En finner døde bier i øde områder hvor det ikke brukes noen sprøytemidler og det verken er industri eller andre former for forurensning. Forskerne registrerer at biene dør av aluminiumsforgiftning, et stoff som ikke finnes fritt i naturen. Det fremgår for øvrig av de mange værmodifikasjons patentene som finnes at aluminium er en av hovedingrediensene i aerosolen som benyttes.

Håpet

En gruppe kanadiske advokater er nå engasjert i det som benevnes som class lawsuit, dvs. et søksmål som har til hensikt å få slutt på all værmodifikasjon. Lignende tiltak er også i gang i USA. Håpet er at så mange som mulig snart begynner å protestere mot dette meget grove overgrepet mot alt liv på planeten vår!

Terje Wulfsberg

bekymret observatør

Samnanger

Følg på: klimaendringer.info

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags