Gratulerer med ny storhall i Lofoten - også tilpasset friidretten

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som mangeårig leder innen nord-norsk friidrett ønsker jeg å gratulere kommunen med et klokt valg vs. bygging av NY STORHALL i Vågan, og at det nå er tatt høyde for at også friidretten skal få muligheten til komme innendørs og utvikle sin idrett.

Friidretten i Lofoten har dessverre ligget nede over lang tid, og da er det nærliggende å tro at det skal være mulig å få opp rekrutteringen også innen friidrett i denne delen av Nord-Norge og ikke minst i hele Lofoten-regionen. Det er en stund siden utøvere fra eksempelvis Leknes OIF bemerket seg på friidrettsbanene rundt om i Nord-Norge.

For at dette prosjektet da skal bli så optimalt som mulig for friidretten, så håper jeg at dere også vi benytte dere av den ekspertise som Norges friidrettsforbund sitter på, ikke minst anleggsutvalget i forbundet - som kan bidra med både råd og vink i den videre planlegging av storhallen. Det er bare å ta kontakt på www.friidrett.no - så ordner det seg!

Å samarbeide med andre særidretter har vi god erfaring med, det være seg Norges fotballforbund eller andre, og det vil friidretten også være klar til her.

Nok en gang, gratulerer med et godt vedtak i kommunestyret - til flere idretters store glede!


Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken