Svar til Kjell Ole Nilsen

Av

Viser til Nilsens innlegg om lokalmedienes dekning av NRKs sommeråpent i Kabelvåg forrige uke.

DEL

LeserbrevFor Lofotpostens del ble TV-innspillingen omtalt i tre ulike saker i forkant av innspillingen. Vi var til stede og gjorde intervju med programlederne underveis i innspillingsperioden, og vi har hatt sak med Kjell Normann og ordfører Eivind Holst i etterkant av programmet. Vi har også publisert NRKs takk til vertskapet i etterkant av besøket på våre debattsider digitalt og i papiravisen. I sum har NRKs underholdningsprogram har fått betydelig spalteplass hos oss.


På innspillingskveldene måtte vi veie dekning av NRKs underholdningsprogram på kveldstid opp mot de store festivalene Trevarefest og Lamholmen som ble arrangert de samme dagene. Da valgte vi å prioritere de sistnevnte. Alle med interesse for Sommeråpent har allerede full tilgang til alle programmene hos NRK, enten man velger å se det direkte på hovedkanalen eller i statskanalens nettløsning hvor alle opptakene ligger tilgjengelig.


Lofotposten er en lokalavis, og våre ressurser er begrenset. I en tid hvor konkurransen om lesernes oppmerksomhet er tøffere enn noen gang tidligere, må vi prioritere og vurdere fra dag til dag hva vi bruker våre ressurser til. Vi rekker ikke over alt, i dette ligger det også at noen vil bli skuffet. Jeg vil derfor minne om at det alltid er mulig å sende inn tekst og bilder til oss som leserbidrag. Disse kan lastes opp digitalt, eller sendes på e-post til oss.


Selv om det alltid vil være noe vi ikke rekker over, mener vi at vi har fått vist frem nokså mye av det som har rørt seg i Lofoten i sommer.


Med ønske om en fortsatt god sommer!


Marianne S. Kielland, Sjefredaktør i Lofotposten

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags