Sjekk lokale møteregninger!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Når det gjelder tyveri av offentlige midler, tenker nu på hun AP-damen som MINST har stjålet 60.000.- , så skulle det ha vært interessant om Lofotposten gjorde noen undersøkelser på lokalt plan når det gjelder hvem og hvor mye de enkelte lokalpolitikere skriver "møteregninger" . Om tyveri er 200 kroner , eller 50.000 kroner er i prinsippet det samme.

DEL

LeserbrevJeg vet at enkelte av lokalpolitikerne hos oss aldri skriver ei eneste reiseregning - mens andre skriver merkelig mange - og muligens doble regninger. Jeg vet jo ikke, eller kan peke på noen spesielt- men det hadde vært SVÆRT interessant om våre lokale journalister hadde sett litt nærmere på hva og hvem av våre politikere som skriver flest regninger .

For EN ting er vel sikkert - det er neppe bare på Stortinget det finnes uærlige politikere - enten de er små eller store.

Nu skal vi snart ha lokalvalg - for meg er det blitt mer en erkjennelse av å finne ærlige og redelige personer til å styre, enn partipolitikk! Dog skal det sies at vi heldigvis har en solid mann til ordfører nu!

Etter "oppstyret" med svindeldamen fra AP, og hennes reiseregninger, - så vedder jeg ei skive brød med godt pålegg på at "møteregningene" på lokalt plan vil minske en periode fremover! Det er jeg ganske livsikker på.

Som sagt - Lofotposten - hvem er redeligst og hvem stikker av med de fleste møtekronene lokalt?

(Innlegget er redigert. Red.)

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags