Svar til Tora Størmer

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerLofotposten er en lokalavis, og en av våre viktige funksjoner er å være arena for lokal debatt. Ulike meninger skal få komme til utrykk og vi skal ha stor takhøyde for debatt, uavhengig av om tema er politikk eller fotball.

Fotball engasjerer, ikke bare for de som spiller eller sitter i styre og stell. Heldigvis. Noe annet hadde rett og slett vært trasig. Men fotball er også følelser, noe en ser tydelig i debatten i Vågan for tiden. Det enkleste er ofte å skyte på budbringeren når det drar seg til.

Lofotpostens jobb er ikke å sette noen i godt eller negativt lys, men å belyse det som skjer. Hvordan seniorfotballen i Vågan skal utvikle seg, er ikke et internt anliggende i Svolvær Idrettslag. For oss er det en selvfølge å skrive om dette.

Avslutningsvis vil jeg påpeke at leder i Svolvær Idrettslag fikk vår sak fra tidligere i uken til gjennomlesning før denne ble publisert. Lofotposten gjenga også hans innlegg skrevet på Svolvær Idrettslags Facebook-side i sin helhet etter avtale, for at det ikke skulle være tvil om nøyaktig hva SIL hadde kommunisert.

Med ønske om videre godt debattklima.

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags