Høyhus i Vågan

Av
DEL

LeserbrevÅpent brev til Vågans politikere.
Æ synes det e flott at noen tør å si ifra! Spesiellt om hvordan vi skal ha det her i vårres lille kommune. Så du skal ha all ros for å vær en kraftig stemme, Per Bremnes! Det va de tåpelige lysan og nu høyhus, og annet.
Jo, æ e Kabelvågværing, og har vel ikkje så mye æ skulle ha sagt når det gjeld Svolvær -- men æ kan nu si ka æ syns - førr æ e jo dær sånn dann og vann. Og selv om æ ikkje har så stor ei pengebok, så bruka æ litt på forretningene i Svolvær -- om ubetydelig. På Biltema-på Clas Ohlson på VIC når æ må ha tel forskjellige anledninge og på Storøya.
Og så trives æ langs havna i Svolvær! Det e godt med en kopp kaffe , eller litt mere dær, med trivelige og flotte omgivelsa -- men kunne ha spart mæ førr det stugge huset som ødelegger noe av utsikten til Lillemolla og Storemålla - dær ute på Svinøya - det også en hestehandel mellom politikere og griske pengeinteresser. Håpa det ikkje kommer flere!

Av og til drikk æ morrakaffe sammen med goe Svolværinga på Kringla i sentrum. Go-ord og fliring og lyging. Akkurat som det æ finn i Kabelvåg på formiddagan.
Men går æ uttafor å sette, så får æ ikkje den goe stemninga visuelt. Det grin imot mæ av glass og betong -- Thonhotellet og den nye kjolestua og de to "bankbyggan" Vakkert ---- næ -- ikkje i mine aua!

Og når æ kjøre til, eller forbi Amfi - så har æ følelsen av å kjøre inn i et svært garageanlegg. Men ka mine aua synes e direkte fælt og styggt, kan vel kanskje i andre aua vær flott og vakkert.

Så til høyhus: Æ synes IKKJE vi skal selge oss til griske pengeinteresser , bare for å ødelegge helhetsbildet av det lille samfunnet vi lever i!
Det vil være UTILGJIVELIG å la noen ( selv om de har masse penga) bygge et 15-17 etasjes betongmonument i den ennu så vakre Lofothovedstad.

Æ undres over endel politikere som legger seg på rygg for pengeinteresser - bukker og neier for noe vi IKKE har behov for!

Våre folkevalgte skal først og fremst ta vare på oss som BOR HER!

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags