Tennisbanen på Stranda

Tennisbanen på Stranda

Tennisbanen på Stranda Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg og en bekjent var en søndag i juli i år og besiktiget tennisbanen på Stranda.

Synet som møtte oss var temmelig deprimerende. Det så ut som banen ikke hadde vært i bruk på årevis. Nett var fraværende og plastlinjene på banen så ut som de var utsatt for sterk solslyng.

Sekker med grus til vedlikehold av banedekket lå slengt hist og her og selve gjerdet for ballstengsel rundt banen var vekk.

Jeg lurer på hvem som har ansvaret for å ivareta og vedlikeholde dette ellers så flotte anlegget? Hvis noen «involverte» eventuelt leser mitt innlegg, så må de gjerne komme på banen - i dobbel forstand, for å belyse hvorfor det er blitt så trasig som det er blitt.

Undertegnede er godt over gjennomsnittlig interessert i tennis og det er definitivt en superfin sport. Når en ser Casper Ruuds nærmest sensasjonelle fremgang dette året, burde det anspore flere unge til å satse på tennis og ikke bare fotball og atter fotball.

Derfor håper jeg virkelig at noen ildsjeler - om det finnes noen her i omegn, kan gjøre hva de kan for å få Stranda Tennisbane tilbake til game, set og match.

Jeg stiller gjerne opp!

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken