I Vågan har vi 10 private barnehager som rammes av SVs og de rødes håpløse argumentasjon

Av
DEL

LeserbrevDet må bli slutt på at SV og Rødt stempler private som leverer gode velferdstjenester som velferdsprofitører.

For 15 år siden fant SV og FrP hverandre i barnehagesaken. Da kom barnehageforliket til, og det sikret at private og offentlige barnehager skulle likebehandles. Vi i FrP konstaterer at venstresiden nå synes å ha fortrengt dette fullstendig.

Det er barnehageforliket som har sørget for at norske foreldre i dag har god tilgang på trygge barnehager, proppfulle med kompetanse, kunnskap og kvalitet. Likevel kaller SV og Rødt de som driver private barnehager for velferdsprofitører – som gribber som forsyner seg grådig av fellesskapets pengekasse. Nå må venstresiden stoppe heksejakten på de som lager arbeidsplasser, skaper velferd og bygger landet vårt.

I Vågan har vi 10 private barnehager som rammes av SVs og de Rødes håpløse argumentasjon; Kabelvåg barnehage, Solheim barnehage, Knøttene barnehage; Barnehagen Gunhilds Minde, Filipstua friluftsbarnehage, Nordlys barnehage, Lundeveien familiebarnehage og Knutvika familiebarnehage.

Vi må heie på de velferdsentreprenører som kan skape verdier til samfunnet og valgalternativer for folk flest. Det gjelder selvsagt også de som skaper barnehageplasser, og de som skaper alternativer i eldreomsorgen eller de som ønsker å levere tekniske tjenester til kommunen.

Espen Thorvaldsen

Gruppeleder Vågan FrP

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags