SV vil ta definisjonsmakten tilbake

Vågan SVs kvinnegruppe ved (fra venstre) Kristin Blomstrand Koch, Julie Martinussen, Camilla Rostad og Sylwia Bokwa Pedersen

Vågan SVs kvinnegruppe ved (fra venstre) Kristin Blomstrand Koch, Julie Martinussen, Camilla Rostad og Sylwia Bokwa Pedersen Foto:

Av
DEL

LeserbrevHvem som har makt i et samfunn avgjør hvordan vi tar vare på de mest sårbare blant oss, og definerer med det hvem vi som samfunn vil være. Det kan derfor gjøre vondt både intellektuelt og emosjonelt når man ikke ser seg enig i den definisjonen. SV vil ta tilbake definisjonsmakten. Vi insisterer blant annet på at det er god samfunnsøkonomi å øke og øremerke finansiering til jordmortjenesten, svangerskaps- og barselomsorgstjenesten, skolehelsetjenesten og flyktninghelsetjenesten. Vi trenger en sterk helse- og omsorgstjeneste som når folk der de bor. God og trygg faglig bistand på de riktige tidspunktene i sårbare menneskers liv vil være en ubestridelig god investering for samfunnet som helhet. Sluttsummen vil vise at det koster langt mer å la være både i penger, skjebner og mellommenneskelig samfunnsvarme. Det er lettere å leve, fungere og bidra i et samfunn som investerer i deg når du trenger det som mest.

Lokalt kan SV vise en annen vei i Vågan og skape et bedre samfunn for de mange – ikke for de få.

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags