Skam dere Vestvågøy kommune!!

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I sommer fikk familien vår en anledning til å oppleve Lofoten på en annerledes måte.

Vi dro på besøk til Aaland gård i Lauvdalen på Bøstad der vi ble mottatt av Tove Åland som gav oss en meget hyggelig omvisning på gården.

De har egen urte hage der de dyrker mange ulike urte sorter som brukes i både te og krydderblandinger(og som luktet fantastisk)

De produserer flere tonn med ulike typer oster der navnene gjenspeiler hvor de kommer fra, som Himmeltind og Lofastosten. En av ostene(Capra) er den første i Nord Norge som har fått spesialitets merking  for sin unike smak. 

Disse blir bla levert til alle Hurtigrutene der de er ferd med å bygge opp et sterkt merkevare navn og er en utmerket ambassadør for hele regionen.

Vi ble meget imponert hvilke kunnskaper de hadde tilegnet seg både ved teoretisk lærdom, men ikke minst ved å søke kunnskap ved å dra rundt i Europa for å lære hvordan ting kan gjøres på ulike måter.

Det var ikke få land og produsenter som de hadde søkt kompetanse og inspirasjon fra.

I tillegg har de busslaster med turister som booker inn lunsj for å få en smak av de kulinarisk opplevelser som tilbys.

Merkingen til gården fra hovedveien er god og den er enkel å finne, men jeg håper virkelig at Vestvågøy Kommune kjenner sin besøkelsestid og ordner slik at veien er kjørbar.

I dag er den en krøttersti som fratar enhver person lysten til å risiker bil eller helse ved å kjøre ditt.

Det nytter ikke at kommunen tidligere har gitt de rosende omtale og priser, hvis de ikke engang kan tilrettelegge slik at det finnes en mulighet å drive på best mulig måte.

Skam dere og få ordnet dette nå umiddelbart. 

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken