↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 08 05 50 / 906 79 105

Faks: 76 08 22 75

Besøksadresse

Fyglev 53
8370 LEKNES
  1. Beskrivelse

Karl Botolfsen VVS AS ble etablert i 1984. Men allerede i 1973  etablerte Karl Botolfsen seg  på  Fygle med butikk og rørleggertjenester, og har i løpet av disse årene blitt en av hjørnesteinsbedriftene på Vestvågøy innen VVS tjenester.
I rørleggerkjeden Varme & Bad legger vi all vår ære i at du som kunde skal oppleve kvalitet og sikkerhet i alle ledd av prosessen. Derfor er det også viktig at vi bruker anerkjente leverandører som fører et bredt spekter av kvalitetsprodukter.

Utfordringen din. Løsningen vår.
Vår fremste oppgave er å gjøre badet ditt akkurat slik du vil ha det. Med det utseendet du ønsker og med det prikkfrie grunnarbeidet som du - og badet - fortjener.
Men med den fagkunnskapen vi som en fullservice rørleggerkjede har, kan vi hjelpe deg med mye mer enn som så. Vi installerer varmepumper og gassanlegg i privatboliger, både ved nybygg og ved rehabilitering, vi legger til rette for oppvarming av gårdsrom og oppkjørsler, kort sagt - vi gjør alt slags arbeid innen varme, vann og sanitær (VVS).
Spennvidden og mangfoldet er altså stort, men uansett oppgave vil vi alltid gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd. Vi er 80 forhandlere over store deler av landet, vi setter høye krav til oss selv - og vi ønsker at du skal sette høye krav til oss.

Vi kommer hjem til deg!
Nytt bad? Nytt vaskerom? Spa-anlegg? Kutte strømutgifter? Oppvarming av gårdsplassen? Ta en telefon til din nærmeste Varme & Bad-forhandler, så kan en rørlegger komme hjem til deg og se på prosjektet.
Vi gir deg gode råd om hva som kan gjøres, samt finner ut om det finnes begrensinger. Befaringen danner også grunnlag for å kunne gi deg et reelt prisoverslag. Når du har bestemt deg for å gå videre, kan vi tegne badet ditt - akkurat slik du ønsker deg det! Mange av våre medlemmer kan også vise deg svært realistiske tegninger, laget via et data-animasjonsprogram.