↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 05 41 00

Besøksadresse

Sjøveien 101
8370 LEKNES
  1. Beskrivelse

Lofot Entreprenør er en allsidig entreprenør som utfører de fleste typer større og mindre bygg og anleggsoppdrag fra kaier, mindre bruer, betongkonstruksjoner til boliger, kontor og handelslokaler, stålhaller, kultur, skole og helsebygg.

Vi har lang erfaring med å gjennomføre ulike bygg og anleggsoppdrag i total hoved og underentreprise 

I de siste årene har vi gjennomført flere store totalentrepriser for det offentlige og private næringsliv. Flere av entreprisene gjennomføres også som forhandlede kontrakter med byggherre og entreprenør.

Vi har en organisasjon med erfaring og som også er tilpasset for gjennomføring av denne type oppdrag, noe som blir en stadig større del av vår virksomhet.
Vi har knyttet til oss rådgivere, arkitekter og underleverandører som har kompetanse og erfaring for gjennomføring av slike oppdrag.

 

BYGGERN

Lofot Entreprenør er med i byggevarekjeden Bygger`n.
Vi er etablert med Bygger`n butikk og lager ved vårt anlegg i Leknessjøen, utenfor Leknes.

Bygger`n er en landsdekkende byggevarekjede med en sisteleddsomsetning på 3,9 milliarder og ca. 100 butikkmedlemmer fra Kristiansand til Vadsø

Som Bygger`n forhandler kan vi tilby et bredt varespekter innen byggevarer, trelast og interiør, til gjør forbrukermarkedet, byggmestre, entreprenører og håndverkere.

Vi har som mål å gjøre det enklere å handle bo og byggevarer, derfor legger vi vekt på å gi våre kunder veiledning, tips og råd gjennom å møte fagfolk som har den
nødvendige produktkunnskapen og løsninger for at du som kunde skal få et resultat som du er fornøyd med.