↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Andre tjenester

TjenesteTorget tilbyr en helt gratis tjeneste der privatpersoner kan få inn flere gode tilbud fra flere aktører på markedet. Slik vil du kunne enkelt sammenligne pris og vilkår, for deretter å velge det beste tilbudet for akkurat deg. Alle tilbud er helt uforpliktende, men gjør at du som privatperson kan ta gode og smarte valg for din privatøkonomi. Vi startet opp i 2004 og har siden den gang hjulpet over 600 000 nordmenn i å finne de beste tilbudene på markedet. Antall fornøyde brukere vokser hver dag, og under kan du lese om noen av temaene vi kan hjelpe deg med.

 

Få den beste renten på lånet

Når du skal kjøpe en bolig er det veldig vanlig å ta opp et boliglån, men det er også en rekke andre lån som tas opp gjennom livet. Noen ganger oppstår uforutsette utgifter, og mange velger da å ty til et forbrukslån for å få økonomien til å gå rundt. Uansett hva slags lån det er snakk om, bør du alltid hente inn flere tilbud for å sikre at du får den beste renten og en fleksibel nedbetaling. Slik sikrer du deg mindre kostnader ved lån av penger, samtidig som du raskt kan bli kvitt gjelden. Dersom du har kommet i en ond sirkel av mange smålån og utestående kredittkortgjelder som bare vokser, bør du også samle smålån til ett lån. Dette gjør faktisk at du sparer inn store kostnader ved å få en lavere rente, samtidig som du må betale mindre gebyrer. I tillegg får du en mye bedre oversikt over din totale gjeld.

Benytt TjenesteTorget sitt skjema så vil du få flere gode, uforpliktende tilbud. Da kan du raskt og enkelt finne det tilbudet som passer deg best og det til en god pris.

 

Boligalarm varsler

De fleste er klar over at ferier er høysesong for innbrudd, men visste du at bare det å ha en boligalarm faktisk også virker preventivt? En innbruddsalarm vil altså minske at tyvene velger akkurat ditt hus, og skulle de likevel prøve å ta seg inn i boligen din vil de fort bli skremt bort av alarmen. Det finnes mange type alarm og en rekke alarmselskap å velge mellom. De to største aktørene i Norge er Verisure og Sector Alarm. Når du skal skaffe deg alarm er det viktig at du finner et system som passer din bolig og ditt behov. Ved å innhente flere tilbud vil du få en god pris og et system du er fornøyd med. Husk å velge en FG-godkjent boligalarm! Dette gjør at du er godt sikret, samtidig som forsikringsselskapene vil gi deg et bedre tilbud på deres forsikringer.

Skal du først gå til anskaffelse av alarm bør du også skaffe deg en brannalarm dersom du ikke allerede har det. Dette er viktig for at du skal bli varslet om du er i boligen når brannen starter, men også for at brannsentralen kan rykke raskt ut for å få slukket brannen.  

Bruk vårt skjema i dag, så vil du få mange gode tilbud som gjør det lett for deg å sammenligne de ulike tilbudene ute på markedet. Da sparer du både tid og penger!

 

Eiendomsmegler og boligsalg

Skal du selge boligen din i nærmeste fremtid er det viktig at du får en riktig verdisetting av boligen din. Hva er boligen verdt? Dette kan du enkelt finne ut ved å finne en takstmann. Skal du benytte deg av en eiendomsmegler for boligsalget kan du høre om de har en fast takstmann de bruker og hva prisen for taksten er. Hent gjerne inn tilbud på en takstmann i tillegg slik at du sikrer at prisen er god og at takstmannen har god kontroll på gjeldende lover og regler.

Når du skal velge en eiendomsmegler bør du sammenligne flere. Her finner du eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Ved å innhente flere tilbud på eiendomsmegler vil du finne en god eiendomsmegler som ikke tar skyhøye priser, men samtidig kan ditt boligområde og er dyktig på sitt fagfelt. Inviter gjerne flere gode kandidater på en testvisning og be de sette en estimert boligverdi. Dersom megleren setter en verdi tilnærmet hva takstmannen har sagt, og du samtidig får et godt inntrykk av personen vet du at du har funnet rett kandidat. Å finne flere gode kandidater kan du benytte vårt skjema. Her får du tilbud fra mange dyktige eiendomsmeglere og vi har et samarbeid med flere av de store meglerhusene, deriblant Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1.

 

Juridisk hjelp fra en advokat

Gjennom livet kan både den ene og den andre situasjonen oppstå der man kan trenge juridisk rådgivning. Arv og arverett er bare ett av feltene der det oppstår uenigheter og det vil være lurt å få hjelp fra en advokat. Ved å benytte deg av vårt skjema vil du enkelt kunne finne en god advokat som har erfaring og kunnskap innen det feltet du trenger advokathjelp til. Her får du flere uforpliktende tilbud og du takker selvsagt bare ja til det beste tilbudet. Uansett om det er snakk om en nabotvist, familiegjenforening, kontrakt og avtalerett eller av annen grunn skulle ha behov for en advokat, vil du finne riktig advokat for deg gjennom vårt skjema.

 

Tomtebygging

Har du en tom tomt du gjerne skulle bygd et hus på? For å hjelpe deg i prosessen av å finne ditt drømmehus vil vi anbefale deg å ta en titt gjennom en huskatalog for å få god inspirasjon og satt i gang byggeprosessen. Dersom du vil gjøre boligdrømmen enkel og rask kan du vurdere et ferdighus. Ved å finne ut hva slags bolig du ønsker, hva som er mulig for tomten din og hvordan huset bør bygges har du alt du trenger til å starte byggeprosessen.

 

Radon er helseskadelig

I Norge er det flere boligstrøk som er rammet av radon. Radon er en veldig helsefarlig gass som kommer opp fra berggrunnen og kan føre til blant annet lungekreft. Det er mange radontiltak som kan gjennomføres for å minste radon i boligen og gjøre hjemmet ditt mindre helseskadelig. For å finne ut hvordan radonnivået er i din bolig må du gjennomføre en radonmåling. Dette er verken vanskelig eller kostbart, og noe vi absolutt anbefaler om du ligger på de spesielt utsatte områdene i Norge. Viser det seg at radonnivåene er over anbefalte nivåer vil du raskt og enkelt kunne gjennomføre radontiltak som sikrer boligen din.

 

Utleiemegler sikrer et trygt leieforhold

Det å leie ut deler eller hele boligen din vil gi deg en ekstra inntekt i måneden, men prosessen av å finne en god leietaker kan være krevende. Det er heller ikke til å legge skjul på at det å leie ut innebærer en viss risiko med tanke på at ikke alle leietakere er like flinke til å betale for seg eller ta vare på boligen din. Ved å skaffe deg en utleiemegler får du hjelp under hele leieprosessen, der de tar seg av alt det praktiske. Skulle det vise seg at leietakeren ikke betaler for seg vil du likevel få pengene på konto innen avtalt tid og utleiemegleren tar seg av å kreve inn pengene fra leietakeren. Er du redd for boligen din og gjerne skulle ha kastet ut leietakeren som følge av dårlig behandling av boligen vil en utleiemegler også kunne hjelpe deg med dette. Her er det altså alltid noen som passer på. Det vil si at å benytte deg av en utleiemegler så minsker du risikoen med utleie betraktelig og du får en forutsigbar økonomi.

 

Ikke noe flyttekaos med flyttehjelp

De færreste er vel veldig glad i å pakke alt de eier og har i esker. Særlig når man oppdager underveis at det har hopet seg opp flere eiendeler over tid enn man først hadde trodd. Etter å pakke ned alt for sikker transport er ikke halvparten av jobben gjort en gang. Neste steg er jo å faktisk utføre den fysiske flyttingen til ditt nye hjem. Her er det mye som skal bæres, og gjerne svært tunge gjenstander som møbler. Velger du å skaffe flyttehjelp gjennom et flyttebyrå vil du slippe mye av stresset med å flytte. Flyttehjelp er godt for både det psykiske og fysiske stresset ved flytting, for du kan være sikker på at flyttebyrået gjennomfører flytteprosessen på en profesjonell og god måte. I tillegg slipper du å gjennomføre mange tunge løft og sparer dermed ryggen din for unødig tunge løft du ikke er forberedt på. Med flyttehjelp kan du heller velge å fokusere på å gjøre ditt nye hjem koselig.

 

Noe forsikring bør absolutt alle ha

En og annen form for forsikring er noe alle burde ha. Disse vil nemlig sikre din økonomiske fremtid om noe uforutsett og plutselig skulle skje. Det finnes mange forsikringer, både for din egen helse og dine eiendeler. For å få en rask og god oversikt over hva ulike forsikringer vil koste deg kan du benytte vår forsikringskalkulator. Her kan du innhente mange gode tilbud, og deretter sammenligne vilkårene i avtalen og prisene. Deretter velger du de forsikringene du trenger og til de beste prisene og vilkårene. Videre under her vil du kunne lese om noen av forsikringene som finnes og som vi anbefaler at du har:

 

Alle har eiendeler og ting stående hjemme. Jo eldre du blir, desto mer ting av verdi eier du. Derfor en innboforsikring noe absolutt alle burde ha, uansett om du er student, i arbeid, med familie eller pensjonist. Skulle det skje noe, slik som brann, vannskader eller tyveri, vil du være sikret og ditt forsikringsselskap vil gi deg de økonomiske midlene du trenger for å kjøpe inn tilsvarende eiendeler. Begynner du å sette en prislapp på alt du har i boligen skjønner du fort hvorfor en innboforsikring er lurt. Dersom du i tillegg eier et hus bør du vurdere en husforsikring. Innboforsikring dekker kun det som er mellom husets vegger, så for å få dekket selve huset (altså rammene) må du ha en husforsikring. Det samme gjelder om du eier en fritidsbolig som en hytte, da kan du sjekke ut hytteforsikring.

 

Er du mye på reise vil du være godt dekket med en reiseforsikring. Her dekkes du ved sykdom eller ulykke når du er på reise, men også i hverdagen. Forsikringen gjelder nemlig i det du kommer en viss avstand hjemmefra. Helsen din er tross alt noe av det viktigste her i livet, og følgende forsikringer bør du også ta en nærmere titt på: uføreforsikring og livsforsikring. Fordelen med de to sistnevnte er at du ikke bare sikrer deg selv, men også dine nærmeste om du skulle bli utsatt for en ulykke eller bli alvorlig og langvarig syk. I tillegg bør du også forsikre dine barn med en barneforsikring. Dine barn har en lang fremtid foran deg, så med en forsikring er deres fremtid godt sikret og du kan føle deg trygg. Mange har også en lodden venn boende hjemme det kan skje noe uforutsett med, da vil en dyreforsikring gi en forutsigbar økonomisk fremtid.

 

Er du ute og kjører på veien i din egen bil er du lovpålagt til å ha en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring gjelder også alle andre kjøretøy, og dekker skader på andre personer og eiendeler. For å sikre deg selv og de økonomiske konsekvensene et bilkrasj fører med seg må du ha ytterligere forsikring. Du med bil bør derfor anskaffe en bilforsikring (inkludert elbilforsikring) eller benytte deg av vår bilforsikring kalkulator. For andre kjøretøy kan du lese om deres forsikring her:  veteranbilforsikring,  campingvognforsikring, Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. Ute på vannet kan det også skje ulykker. Eier du en båt anbefaler vi en båtforsikring. Felles for alle overnevnte er at det innebærer en viss risiko, så en ulykkesforsikring vil kunne komme godt med. Denne forsikre dekker deg om du skulle havne i en ulykke.

 

Ikke glem å forsikre din bedrift

Alle bedrifter bør ha noe form for forsikring som dekker de ansatte, eiendeler, kjøretøy og mer. De fleste bedriftsforsikring vil kunne skreddersys til den næringsvirksomheten som drives og eiendelene i bedriften. Om driften er innenfor landbruks kan du sjekke ut landbruksforsikring eller traktorforsikring. Glem heller ikke at det er viktig å føre et godt regnskap for din bedrift. Om du ikke sitter med gode regnskapsferdigheter eller er regnskapsfører selv kan du med fordel sette bort jobben til en regnskapsfører. Dette er noe mange bedrifter gjør, rett og slett fordi det kan få konsekvenser om regnskapet ikke er ført opp riktig. Finn en autorisert regnskapsfører, dette sikrer at regnskapsføreren har full kontroll på Norges lover og regler for bedrifter.

 

Tilbud på bredbånd

I dag trenger alle internett, faktisk til og med de fleste av den eldre generasjonen er på nett etter litt hjelp fra deres barn. Kanskje ikke så rart når det meste av det papirbaserte er flyttet digital, særlig innen banktjeneste preferer de fleste å få en efaktura eller avtalegiro enn en papirfaktura i posten med et godt papirgebyr på toppen. Bredbånd er altså noe du må ha. For å få et godt tilbud på bredbånd til den hastigheten du bruker kan du benytte vårt skjema for uforpliktende, konkurransedyktige priser.

 

Vinduer gir isolasjon

Flere steder i landet finnes det eldre boliger med de samme vinduene som har stått siden boligen ble bygget. Det mange ikke tenker over er at  vinduer er viktig for god isolasjon i boligen. Dersom du har gamle vinduer bør du altså bytte til nye slik at isolasjonen er god. Dette vil også resultere i en lavere strømkostnad fordi isolasjonen blir bedre og mindre varme trekker ut gjennom vinduene. I tillegg vil gode vinduer bedre innetemperaturen også på sommeren når solen står på. Gode vinduer isolerer nemlig også for varmen, og med god  solskjerming blir det mer behagelig å være inne. Det er en rekke ulike solskjermingsalternativer, og du bør tenke over om du ønsker innvendig eller utvendig solskjermen og til hvilket budsjett. Det er mange ulike varianter og mange prisklasser, men i dag er det persienner som mange velger innendørs, og  pergola og markiser utendørs.