↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget ønsker å hjelpe deg med å ta smartere valg når det gjelder din privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester ved å fylle ut et enkelt skjema.

Dermed kan du med enkelhet sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. 

Noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på er:

 

Varmepumpe

Sjekk varmepumpe-pris via oss. Du får tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm med en varmepumpe. I tillegg til en mer jevn og behagelig innetemperatur.

Bruk den som aircondition på sommeren også. I tillegg har en del modeller wifi-styring.

Det finnes mange varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du trenger, men det vanligste er luft-til-luft. I tillegg til om den skal være veggmontert, gulvmontert eller takmontert.

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det også være lurt å sammenligne forskjellige tilbud fra flere leverandører først. Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i Norge, som tilbyr ulike modeller

Har du en varmepumpe fra før bør du få utført en service på varmepumpe med jevne mellomrom. Da varer den lenger, fungerer optimalt slik at du får mest mulig ut av investeringen din. 

 

Lån

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om å refinansiere lån eller å realisere en lånedrøm.

Men uansett om det er lån til bolig, bil, refinansiering av smålån, bobil eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne et lån som passer deg godt.

Det er for eksempel omstartslån. Dette er refinansiering med sikkerhet i bolig. Det er et lån som kan hjelpe deg som har betalingsanmerkninger og inkasso med å komme på rett kjøl igjen.

 

Boligalarm

En boligalarm varsler en døgnbemannet alarmsentral om noe skulle skje, slik at de kan handle raskt. Kanskje er du på ferie eller jobb når noe skjer. Da er det betryggende å vite at noen passer på.

Det finnes flere boligalarm-typer å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet brannalarm, vannalarm og innbruddsalarm. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer.

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da får du pris på boligalarm fra flere aktører, og kan se hvilket boligalarm-tilbud som passer deg best.

 

Mobilabonnement

Har du sjekket om du har et billig mobilabonnement? Det er viktig å finne et mobilabonnement som passer for nettopp deg.

Kanskje bruker du mye data til å strømme film, og ender opp med å kjøpe dyre datapakker gang på gang? Eller kanskje du er helt omvendt og betaler for mye mer data enn du trenger?

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

Hos oss kan du få tilbud fra flere eiendomsmeglere, slik at du kan velge riktig eiendomsmegler til ditt behov.

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som kan markedet der du skal selge bolig.

Finn et eiendomsmeglerfirma i området, så vet de hva som skal til for å selge nettopp din bolig. I tillegg kan du være trygg på at alt det tekniske rundt salget går riktig for seg.

Hva ble boligen solgt for? Verdivurdering er også noe eiendomsmegler kan hjelpe deg med, og e-takst. Banken kan trenge det når du skal refinansiere boliglånet.

 

Forsikring

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Vi kan hjelpe deg med å finne beste forsikring-pris. Vi samarbeider med flere kjente aktører, som tilbyr de forsikringene du trenger. Slik som for eksempel bilforsikring.

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også båtforsikring.

Enten du leier eller eier en bolig, er det lurt å ha innboforsikring til tingene i boligen din. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

Mens en reiseforsikring med god dekning er god å ha både til en lengre ferie, eller for de korte turene.

Er du huseier kan det være helt kritisk med en husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle ta fyr i huset.

Med en dyreforsikring kan du slippe å bekymre deg over uforutsette kostnader som gjelder for eksempel hunden eller katten din.

Er du bedriftseier? Da kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. Å forsikre bedriften kan gi økonomisk trygghet om noe først skulle skje.

Skjemaet vårt inneholder flere forsikringstyper. Flere selskaper gir samlerabatt om du samler alle forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere kjente forsikringsselskaper i landet som tar kontakt med deg.

 

Strøm

Når det kommer til strømavtale, handler det for det meste om hvem som kan gi deg så billig strøm som mulig. Det finnes ulike strømavtaler: spotpris, fastpris eller variabel pris. Spotpris er ofte det som lønner seg på sikt.

Selv om du ikke er direkte misfornøyd med din nåværende leverandør, har du ingenting å tape på å sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Det er lettere å bytte strømavtale enn man skulle tro.

 

Advokat

En dyktig advokat kan hjelpe deg på flere måter. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå tvister før de skjer. For eksempel ved å være med og gi råd og hjelp rundt opprettelse av nye avtaler og kontrakter.

Saksområder er det mange av, og kanskje du trenger advokat til for eksempel barnerett, arverett eller strafferett? Det gjelder derfor å finne noen som er gode på nettopp det du trenger hjelp til.

Med vårt skjema kan du beskrive hva din sak dreier seg om, og få tilbud fra dyktige advokater i området du bor. Da kan du velge den som er best egnet for din sak.

 

Bredbånd

Internett er en sentral del av livene våre, og et bredbånd hjemme er viktig for mange. Men ikke betal mer enn du må. Hos oss kan du sjekke om du kan få billig bredbånd.

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd slik at du ikke går glipp av viktige sportsbegivenheter.

 

Hjemmelader elbil

Lader du elbilen i stikkontakten hjemme? Da bør du vurdere en elbil-hjemmelader.

Med hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er bedre beskyttet mot brann og feil.

Finn ut hvem som har det beste tilbudet på elbil-lader hjemme ved å motta tilbud fra flere leverandører, enten du trenger med eller uten montering.

 

Bloggen

Vi har også en økonomiblogg som kan hjelpe deg med å ta smarte privatøkonomiske valg. I tillegg har vi søstersider som også kan hjelpe deg med flere tjenester, slik som lån og håndverkere.

 

Kontaktinformasjon

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 00

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

Finn oss på Facebook og Twitter.