↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 08 82 81

Besøksadresse

Øyaveien 71
8373 BALLSTAD
  1. Beskrivelse

Lofoten kjøleservice er lokalisert på Ballstad, midt i Lofoten. Vi ble etablert i 1965 av Rangvald Jakobsen, og har siden den gang hatt et stabilt og trygt forhold til våre kunder, noe vi fortsatt ønsker å ha. Siden starten i 1965 har vi utvidet, og idag har vi 4 ansatte. Vi tilbyr og utfører nyinnstallasjoner, service og vedlikehold innenfor kjøl, frys, varmepumer, aircondition, storkjøkkenutstyr og ismaskiner. God service for våre kunder og samarbeidspartnere er viktig for oss, derfor tilbyr vi 24 timers vakttelefon, og faste serviceavtaler etter ditt behov.

 

Service

Industri
ServiceEn serviceavtale med Lofoten Kjøleservice gir deg trygghet. Du er trygg på at våre kvalifiserte montører er tilgjengelig når du trenger oss. Det gir forutsigbar drift, og kuldeanlegg som fungerer.

Uavhengig av størrelse på anlegget tilpasser vi serviceavtalen etter dine behov og ønsker.

Vi ønsker å være din partner til å drifte, videreutvikle, og vedlikeholde ditt kuldeanlegg.

 

Vedlihehold
En vedlikeholdsavtale er en investering i god økonomi for deg som kunde. Planlagt vedlikehold gir deg som kunde en sikrere og mer forutsigbar driftstid. En vedlikeholdsavtale er en investering i god økonomi.

Ta kontakt med oss for et tilbud på vedlikeholdsavtale.

 

Varmepumper
service utendørsFor optimal drift av din varmepumpe anbefaler vi en fast årlig service. Dette sikrer at du får best mulig utnyttelse av varmepumen, i tillegg til at det sikrer et best mulig inneklima.

Vi kan tilby nødvendig service av din varmepumpe!

Godkjenninger og sertifiseringer