↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Advokatsmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte juridiske valg

 

Advokatsmart.no inneholder all den informasjonen du trenger for å gjøre smarte juridiske valg. Finn informasjon, utforsk våre jussguider og søk etter advokater. I våre jussguider kan du lese og lære om de vanligste juridiske problemstillingene og hvordan en advokat kan løse dem for deg. 

 

I Nordland er det i overkant av 160 personer som i følge SSB jobber innen juridisk tjenesteyting. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. På advokatsmart.no kan du finne advokatkontor nær deg. 

 

På advokatsmart.no kan du lese et stort utvalg artikler om ulike rettsområder, som familierett, eiendomsrett og kontraktsrett. I artikkelen om arveoppgjør forteller vi deg det du trenger å vite om hvordan arv skal fordeles, når arven skal utbetales, hva som er reglene for uskiftet bo og mye mer. Les våre guider og få grundig innsikt i juridiske problemstillinger.

 

Er du advokat og ønsker å bli en del av Advokatsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@advokatsmart.no hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.